08-02-2020 Tricht JO13-1 – Haarsteeg JO13-1 (1-3)

11-02-2020

Voor dag en dauw, nog voordat de haan zijn strot kon opengooien om de dames op de roest te wekken voor het leggen van een schietpatroon was de Haarsteegkaravaan al onderweg naar het Trichtse. Het moet niet gekker worden.

Haarsteeg, in the winning mood na een paar aansprekende overwinningen, begon tijdens het krieken van de dag kalmpies aan. Het eerste schotje was voor Tricht dat door Vince gemakkelijk gepakt kon worden. Gaandeweg kwam het team in zijn ritme. Na een mooie pass van Jens werd Ties aan het werk gezet. Na een klein sprintje zette hij voor op Olivier die in de draai Max bereikte om met een simpel intikkertje Haarsteeg op 0-1 te brengen.

Tricht herstelde zich en gaf bij een paar uitbraken Vince de kans te excelleren alleen zijn spelhervattingen zijn veelal te nonchalant. Haarsteeg nam van lieverlede het initiatief weer over. Afstandsschoten van Stijn en Olivier waren echter iets te hoog gemikt. Olivier op de enkel aangetikt moest even naar de kant voor verzorging.

Vanuit het niets kwam Tricht op gelijke hoogte toen er achterin op éen lijn werd verdedigd. Onhoudbaar voor Vince werd het 1-1.

Op links had Max het vanmorgen op zijn heupen. Een vrije trap van hem werd door Ties net overgeschoten maar even later, in de 28ste minuut, was hij ongrijpbaar voor zijn kleine, hevig natrappende opponent. Op een mooie pass van Joris kon hij na een lange rush toch nog heelhuids Ties bereiken om de verdiende 1-2 binnen te schieten.

Na de rust toch weer een angstig momentje voor Haarsteeg nadat Daan de bal zomaar inleverde en Vince zijn hele hebben en houwen in de strijd moest gooien om erger te voorkomen. Een voorzet van de ijverige Jelle werd door Max maar net gemist. Het was oppassen geblazen bij een uitbraak van Tricht. De in de tweede helft uitstekend spelende Daan wist erger te voorkomen. Tricht speelde somtijds wel erg hard en aangezien opperhoofd DoeterNietoe maar niet wilde ingrijpen op forse aanslagen werd het steeds grimmiger op het veld en toen ook de tifosi aan beide kanten zich meldden was het hek van de dam.

Fußball ist Krieg riep eens een generaal b.d. uit Amsterdam. En dat werd het ook. Na weer een vrije trap moest Jelle voor 5 minuten naar de kant vanwege het wegtrappen van de bal.  

En nadat de prima spelende Stijn bijna onder het groene tapijt werd gemoffeld had ook de schuimfluimende vlagseiner het niet meer en moest door zijn 12-jarige doelman-zoon tot bedaren gebracht worden. Stijn kon niet meer verder en moest naar de kant.

Nadat ook een Trichtspeler voor 5 minuten naar de kant moest werd het weer rustig op het plot. Olivier, terug van weggeweest, was op aangeven van Jelle dichtbij zijn doelpunt maar in de 27ste minuut was het wel raak. Na goed doorzetten schoot Olivier de 1-3 binnen. Achterin ging de boel helemaal op slot en was er voor Tricht geen doorkomen meer aan. Een zwaar bevochten maar desniettegenstaande verdiende overwinning.

 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven