Blessures - Verzorging en Fysiotherapie

Sportspreekuur

Een blessure en nu…
VV Haarsteeg vindt het belangrijk dat leden een goed advies en eventueel behandeling krijgen bij een blessure. Hiervoor heeft de vereniging een professionele fysiotherapeut en sportmasseur ingeschakeld voor advies. Het is goed om bij een blessure advies in te winnen en een eventueel behandelplan op te stellen.

Afspraak maken
Als je een blessure hebt, kun je contact opnemen met Stefan van Heist (Fysiotherapeut) of Patrick van Esch (Sportmasseur). Er kan dan een diagnose gesteld worden van de blessure. Aan de hand van deze diagnose kan er een passend advies of behandelplan worden opgesteld.

Behandeling
Eventuele behandeling van de blessure is dus ook onderdeel van het behandelplan. De behandeling kan mogelijk direct gestart worden na het advies of behandelplan wat is opgesteld. Voor de behandeling kan een vergoeding gevraagd worden indien de zorgverzekering deze kosten niet vergoedt.

Een afspraak maak je door te bellen met:
06-18064218 (Stefan van Heist, fysiotherapeut)
06-37310578 (Patrick van Esch, sportmasseur, ná 18.00 uur)
Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg