PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en nieuwe dingen
leren.

Met 43 kinderen tussen de 6 en 11 , in een mooi, nieuw gekregen tenue en een lekker zonnetje begonnen we de ochtend. Met drie supertrainers en een geweldige hoofdtrainer zat het  enthousiasme er al snel in. Op het kunstgras gingen de kinderen aan de slag met techniekoefeningen en 1 tegen 1 duels. Met volle overgave waren de deelnemers na een tijdje toe aan een welverdiende lunch. De broodtrommeltjes kwamen op tafel en iedereen kon even bijtanken. In de pauze was er ook een leuke voetbalquiz.

Na de lunch was iedereen weer klaar voor het tweede gedeelte en nog steeds in een heerlijk zonnetje volgden verschillende partijspellen. Om half 3 zet het erop en kregen de deelnemers hun welverdiende goodybag en medaille.

Na afloop werden nog prijzen per leeftijdscategorie uitgereikt en ook de winnaar van de quiz werd in het zonnetje gezet!

Het was een gezellige en sportieve dag.

Alle trainers en kinderen bedankt voor deze mooie dag!

Je vindt de foto's van het evenement in het fotoalbum op deze site! Wil van Gulpen bedankt voor het maken van de foto's.

Frans van Beurden overleden

18 oktober 2018
Op 16 oktober is Frans van Beurden op 77-jarige leeftijd helaas  overleden. Frans is jarenlang een trouw lid geweest. In… Meer >

Controleer je gegevens

17 oktober 2018
Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in de ledenadministratie We… Meer >

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg