Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze carnavalscommissie!

Donderdag 20 februari beginnen we met het feest voor de senioren en O19 en zaterdag, waarbij De Heeren Verharen als vanouds zorgen voor een feestje en zaterdag is het heel de dag carnaval bij VV Haarsteeg! Iedereen is welkom om mee te doen aan leuke spellen, Haarsteeg got talent en om er een mooi feestje van te maken!

Heb jij het Haarsteegembleem op je jas zitten? Deel deze dan via Instagram en tag @vvhaarsteegofficial!

Fijne carnaval!

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >

Begin januari zijn bij de nieuwjaarsreceptie John van Loon (40 jaar) en Caspar van den Brandt (50 jaar) in het zonnetje gezet en… Meer >

Samen maken we onze club beter. Denk jij met ons mee?   Of je nu lid bent van onze mooie vereniging, vrijwilliger, supporter… Meer >