Meiden- en damesvoetbal

Meiden- en damesvoetbal bij VV Haarsteeg

Binnen VV Haarsteeg bieden wij meiden- en damesvoetbal aan voor verschillende leeftijdscategorieën. Onze kleinste meiden starten bij de mini’s om de basisbeginselen van het voetbal te leren. Tot ongeveer 10/11 jaar spelen de meiden gemengd met jongens op advies van de KNVB. Vanaf de MO13 zijn er meidenteams. Alleen in uitzonderlijke gevallen blijven meiden in een jongensteam spelen. Er zijn diverse meidenteams, damesteams, een gemengd G-team en een vrouwen 30+ team.

Binnen het bestuur zijn Caro van Grinsven en Janne van Diessen verantwoordelijk voor het meiden- en damesvoetbal. Zij voetballen zelf bij VV Haarsteeg, jaren geleden begonnen bij een meidenteam en sinds een aantal jaren spelen zij bij de Dames 1.

Zij zijn via meiden@vvhaarsteeg.nl bereikbaar en over het algemeen op dinsdag, donderdag en zondag op het sportpark aanwezig. Spreek ze gerust aan!

Ben je nog geen lid, maar ben je wel enthousiast over onze vereniging? Je bent altijd welkom om een keer mee te komen trainen!
Klik hier om lid te worden.

Visie en beleid

Binnen VV Haarsteeg streven we naar een volwaardige meiden- en damesafdeling waar recreatief voetbal voorop staat. Voetballen met plezier en vanuit dat uitgangspunt de prestaties verbeteren. Hiervoor zijn de volgende beleidspunten geformuleerd:
  • Meiden zoveel mogelijk binnen de meidenafdeling van VV Haarsteeg laten spelen

• Vanaf de leeftijdscategorie O13 worden nieuwe leden automatisch in een meidenteam geplaatst. Voor voetbalsters die meekunnen bij een eerste jongenselftal kan mogelijk een uitzondering worden gemaakt.

• Meer als één afdeling opereren door middel van gezamenlijke activiteiten

• Zichtbaarheid vanuit bestuursleden meiden- en damesvoetbal vergroten naar trainers, leiders en speelsters

• Rol als vertrouwenspersoon uitstralen naar meiden- en dames binnen VV Haarsteeg