Sponsorcommissie

Welkom!

Uit naam van VV Haarsteeg heet de sponsorcommissie u van harte welkom op deze sponsorsite. VV Haarsteeg is een wervelende vereniging vol met activiteiten voor jong en oud. Niet alleen voor de selectie spelers maar juist ook voor de recreatieve voetballers. Hier is geld voor nodig. Geld dat binnenkomt via de contributies, maar ook geld dat wordt gedoneerd door onze sponsors. Gelukkig maar, anders zou de contributie voor onze leden veel hoger zijn.

Maatschappij en sponsoring

In onze tijd zijn sport en sponsering met elkaar verbonden. Sport is belangrijk voor onze maatschappij en sponsoring is niet meer weg te denken voor u als bedrijf. De voetbalsport is een schitterend medium om reclame en prestatie met elkaar te verenigen. Zowel bij sport als sponsering gaat het immers om presteren.

Als bezoeker wil ik u vragen eens te kijken wie onze sponsors allemaal zijn. Als u gaat tellen hoeveel sponsors wij hebben raakt u ongetwijfeld de tel kwijt. Bijna 200 bedrijven steunen op een of andere wijze onze voetbalclub. Daar zijn wij heel blij mee. We hebben hoofdsponsors, kledingsponsors, stersponsors, reclamebord sponsors en advertentie sponsors. Namens de sponsorcommissie willen we al deze sponsors bedanken. U als lezer willen we vragen om eens aan deze sponsors te denken als u iets nodig heeft of iets geregeld moet hebben.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons sponsorplan elders op deze website. U kunt uiteraard ook een van onze commissieleden bellen of mailen naar ons email adres, sponsoring@vvhaarsteeg.nl.

Wij danken u voor uw interesse en voor uw sportieve bijdrage.

Charles Verhoeven
Voorzitter sponsorcommissie