28 april RKDVC JO11-1 - vv Haarsteeg J011-1 (1-4)

RKDVC JO11-1
Haarsteeg JO11-1
28-04-2018

Basis spelers:

Scheidsrechter:   J.P.A. (Jasper) vanBeurden
2018-04-28 RKDVC JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (1-4)

Krek negen uur stond Haarsteeg aan de aftrap tegen de op de vijfde plaats staande leeftijdgenoten van de Rooms Katholieke Drunense Voetbal Club, kortweg RKDVC.

Het waren de gastheren die als eerst gevaarlijk werden. Een hoekschop, waarbij Vince onderdoor liep, leverde bijna een doelpunt op. Haarsteeg liet zich niet van de wijs brengen en toog naar voren. Goed doorzetten van de weer onverzettelijke Teun bracht de bal bij Kay die zich niet bedacht en de bal in de rechterbovenhoek poeierde (0-1).Kansen bleven komen. Een mooie pass van Teun op Olivier werd door de keeper gered en een prima combinatie Teun-Timmy kon amper tot hoekschop verwerkt worden.
Achterin bij Haarsteeg bleef het wat chaotisch; er werd maar een beetje heen en weer geschopt, maar vooralsnog liep het goed af. Haarsteeg moest bij de les blijven om winnend van de mat te stappen.

Een verre uittrap van Vince bereikte Olivier die met zeven mijlslaarzen recht op zijn doel afging en op het juiste moment de vrijstaande Kay vond die nummer twee er in knikkerde. (0-2)
En nog was het niet gedaan. Weer Teun die Olivier vond en dan is het meestal kat-in-het-bakkie. (0-3)

Na de rust kwam RKDVC sterk opzetten. Er werd nu meer van de verdediging gevraagd. Rechtsachter, Stijn speelde een puike wedstrijd. Na goed doorzetten bereikte hij via Jelle Olivier maar zag dat schot naast gaan. Ook een schot van Teun vond geen doel en een combinatie Daan-Timmy ketste tegen de staander.
Haarsteeg kwam hierna een paar keer goed weg. Na een mooie aanval van RKDVC werd maar net over gekopt. RKDVC kwam toch op 1-3 na een missertje van Vince. Voordat de gastheren echt gevaarlijk zouden worden ramde Teun van afstand de bal schitterend in de touwen. (1-4)

RKDVC gaf zich niet gewonnen. Bij een directe vrije trap moest Vince gestrekt naar de hoek maar met hoge ballen uit hoekschoppen heeft hij behoorlijk wat moeite.
Anyway, weer 3 punten in de pocket.