7 april 2018 vv Haarsteeg JO11-1- RKTVC JO11-1

RKTVC JO11-1
07-04-2018

Basis spelers:

Scheidsrechter:   Zelf Fluiten (Scheidsrechter)
2018-04-07 Haarsteeg JO11-1 - RKTVC JO11-1 (2-10)

Haarsteeg had vanmorgen niet veel te verhapstukken tegen de nummer een op de ranglijst RKTVC.

RKTVC, een sterk team waarbij wel alle 7 spelers zich uit de naad werken en er lekker in kleunen.
En als je ook nog bang bent om in te grijpen, sta je snel met 0-1 achter. Dan maar lopen met de bal en kwijt raken, 0-2.

Hierna kroop Haarsteeg een klein beetje uit zijn schulp. Een knal van Olivier na een mooie voorzet van Teun belandde op de paal en een schot van Daan vloog net naast.

Helaas had Stijn achterin niet echt zijn dag. Veel te bang om in te grijpen tegen een klein opdondertje. 0-3. Vince die goed in de wedstrijd zat redde bekwaam nadat die vermaledijde linksbuiten door de verdediging heen slalomde. Olivier kreeg nog een aardige kans na een verkeerde uitgooi van de doelman, maar de bal werd net naast geschoten. Nadat RKTVC de Haarsteeg verdediging simpel had uitgespeeld (0-4) knalde Olivier van afstand raak (1-4).

De gasten vergrootten de voorsprong nadat Timmy de bal niet kwijt kon omdat het veld niet breed werd gehouden (1-5). Olivier raakte weer eens de lat voordat hij de 2-5 aantekende.

De vraag was of Haarsteeg na de rust weer aan voetballen toe zou komen. Even leek het er op toen Teun heerlijk doorstoomde en de bal panklaar voor Kay neerlegde maar die had vandaag een rustdag en als je daarna ook nog eens angstig het pootje optilt is de 2-6 een makkie. Het werd RKTVC ook wel erg gemakkelijk gemaakt. Mistrap Stijn 2-7, bal verspelen Daan 2-8, angst 2-9, nog meer angst 2-10.

Het was niet best, maar dit soort wedstrijden zitten er tussen. ’t is lente…… alles is naar de knoppen.