5 november 2017 Wilhelmina JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (4-3)

Wilhelmina JO11-1
Haarsteeg JO11-1
04-11-2017
4 - 3

Basis spelers:

Scheidsrechter:   K. Lammers
Na de prachtige bekeroverwinning afgelopen maandag waren de verwachtingen hoog gespannen.

Helaas kwamen de meegekomen fans van een koude kermis thuis. De eerste tien minuten werd er maar een beetje in het wilde weg getrapt. Achterin maakte men weliswaar geen fout door te gaan pingelen en dan de bal verliezen, maar nu werd de bal alleen maar naar voren geschoten en daar schiet je geen ene jota mee op.
Wilhelmina werkte voor elke bal en stelde Vince meteen op de proef.

Bij een goede uitgooi van Vince kon Daan de bal kwijt aan Olivier die had moeten scoren, maar het niet deed. Een uitbraak van Wilhelmina bracht de stand op 1-0. Olivier kreeg kansen maar kon er geen gebruik van maken. Een schot van Timmy ging hoog over en de weer hardwerkende Teun probeerde het steeds van te grote afstand. Het werd wel 1-1 door een droge knal van Olivier na aangeven van Kay.

Het spel van Haarsteeg bleef bedroevend. Met een pracht goal van Teun kwam Haarsteeg op 1-2 en dan verwacht je dat er meteen doorgedrukt gaat worden. Een lange rush van Daan gevolgde door een hard schot werd ternauwernood door de keeper gestopt. Wilhelmina kwam langszij na mistasten bij een hoge corner en even later was het bijna weer raak bij zo'n hoge voorzet waarbij Vince de bal probeerde te vangen ipv weg te stompen. Vlak voor rust kreeg Olivier weer een grote kans, maar ook dit keer lou lune.

Na de rust kwam Wilhelmina snel op voorsprong. Een vanaf de middellijn geschoten bal werd onderweg enigszins getoucheerd waardoor Vince volledig verrast werd (3-2). Getergd toog Haarsteeg vanaf de aftrap vol in de aanval en met een subtiel hakje wist Teun de doelman te verschalken (3-3).
Helaas waren dit de laatste wapenfeiten. Achterin begon men weer te prutsen en voorin waren ze ontzettend gemotiveerd om niets te doen, nog luier dan een Pamper.

Wilhelmina kwam op verdiende voorsprong toen drie man vrij op Vince af konden lopen (4-3).
Een partij om snel te vergeten.
 
 

Verslagen

Terug naar boven