2017-10-14 Emplina JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (6-1)

Emplina JO11-1
Haarsteeg JO11-1
14-10-2017
6 - 1

Basis spelers:

2017-10-14 Emplina JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (6-1)

Emplina, met een paar stevige leeftijdgenootjes in de ploeg liet even zien waarom zij terecht de ranglijst aanvoeren. Haarsteeg keek binnen een minuut al tegen een achterstand aan nadat een bal verkeerd werd uitgespeeld en pardoes over de te ver voor zijn doel staande Vince in het net verdween. Even rechtten de boys hun ruggen en twee minuten later was het raak als Stijn goed voorzet op Teun, die dit kansje niet onbenut laat (1-1).

De vreugde was van korte duur. Op het middenveld werd de bal zomaar ingeleverd. Vince kwam niet zijn goal uit en dan is het kakken zonder douwen voor Emplina (2-1).
Hierna eiste de jeugdige man in het zwart even een paar momentjes voor hemzelf. En die kreeg hij toen hij o.a. een niet helemaal uit de nek genomen ingooi van Haarsteeg bestrafte en de bal aan Emplina gaf. Haarsteeg raakte van slag en na verkeerd timen van Timmy werd Vince voor de derde keer gepasseerd. Joris, sterk in het verdedigen, iets minder in het aanspelen passte bij het uitverdedigen achter de man en via een kluts verdween de bal in het doel (4-1)
Het werd zelfs 5-1 toen de nieuwe handschoenen van Vince geen grip op de bal kregen.

Haarsteeg speelde niet echt slecht, maar vier weggevertjes doen je de das om. Een schot van Olivier belandde via de keeper tegen de paal en ook een hakballetje ging net naast.

Na de rust kwam Emplina fel op. Gelukkig was Joris daar om op een typische Joris manier de bal van de doellijn te halen. Af en toe deed Haarsteeg ook nog wat. De alom aanwezige Teun, die als enige zijn niveau haalde, zette goed door maar helaas zijn voorzet op de meegekomen Timmy was iets minder. Ook Jelle kreeg uit een hoekschop een kansje maar het schotje hobbelde net naast het doel. Met twee te statische buitenspelers en niet mee verdedigende voorhoedespelers creëer je een groot middenveld waar het krioelde van de Emplina spelers.

In deze periode toonde Vince dat hij echt wel kan keepen. Haarsteeg kwam na een hard schot op de lat met de schrik vrij.
Kay kwam nog twee keer in een aardige positie om iets te doen, maar liet zich te gemakkelijk aftroeven.
Met een onhoudbaar schot bracht Emplina uiteindelijk de 6-1 op het scorebord.
Een verdiende overwinning voor de koploper.
 

Verslagen

Terug naar boven