Nieuws VV Haarsteeg

Wij staan hier voor jou

www.vvhaarsteeg.nl
VV Haarsteeg is een club die volledig draait op vrijwilligers en waar het absoluut geen vanzelfsprekendheid is dat er iedere week getraind kan worden, wedstrijden gespeeld en naar de kantine kan worden gegaan. 

Wij hebben ontzettend hardwerkende vrijwilligers die zich – naast hun betaalde baan – inzetten om alle leden met veel plezier hun geliefde hobby te laten uitoefenen. Echter is de druk op onze groep vrijwilligers momenteel te groot aan het worden, waardoor wij een campagne zijn gestart om meer vrijwilligers te werven. Zoals je wellicht al gezien hebt, hangen er door het hele gebouw posters met vrijwilligers en hun taken. Zij, en nog vele anderen, doen enorm hun best om ervoor te zorgen dat wij de vereniging kunnen zijn waar we allemaal trots op zijn. Deze groep kan het echter niet meer draaiende houden en daarom zijn wij op zoek naar extra handjes! 

We zijn een club met ruim duizend leden en nog veel meer ouders en supporters dus gaan wij ervan uit dat er massaal gehoor wordt gegeven aan onze oproep en dat we met z’n allen ervoor zorgen dat niet alle taken bij dezelfde mensen komen te liggen. Vele handen maken licht werk en samen staan we sterk!

Wil jij je aanmelden als vrijwilliger? Stuur dan een DM of een e-mail naar vrijwilligers@vvhaarsteeg.nl. Er zijn ontzettend veel manieren waarop je kan helpen dus meld je snel aan en zorg dat VV Haarsteeg VV Haarsteeg blijft!

 
Geen nieuwsberichten gevonden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

derby overzicht

17-08-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 

bier en ballen

06-06-2023
Meer >
 
 
 

slotdag 17 juni

26-05-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven