Nieuws VV Haarsteeg

RKC Waalwijk Derby Cup start in Gemeente Heusden

www.vvhaarsteeg.nl
De RKC Waalwijk Derby Cup start eind september voor het eerst in de gemeente Heusden. Op verschillende veldjes in de gemeente zal er op een aantal woensdagmiddagen van september t/m november gevoetbald worden. Jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar uit gemeente Heusden die willen deelnemen aan de RKC Waalwijk Derby Cup kunnen hun team via www.samenrkc.nl/derbycup inschrijven.

Een team mag bestaan uit maximaal 8 deelnemers. Deelname aan het toernooi is gratis. Bij inschrijving krijgt het gehele team een eigen RKC Waalwijk Derby Cup tenue te leen waarin gespeeld dient te worden.

Hieronder staan de verschillende speeldata op een rijtje:
- Woensdagmiddag 27 september: Kick-Off
- Woensdagmiddag 4 oktober: Speelronde 1
- Woensdagmiddag 11 oktober: Speelronde 2
- Woensdagmiddag 25 oktober: Speelronde 3
- Woensdagmiddag 1 november: Speelronde 4
- Woensdagmiddag 8 november: Speelronde 5

Over de RKC Waalwijk Derby Cup
De RKC Waalwijk Derby Cup is een 6 tegen 6 toernooi in de gemeente Waalwijk en gemeente Heusden, waarbij deelnemers geheel gekleed in officiële RKC Waalwijk Derby Cup tenues wedstrijden spelen. Tijdens het toernooi gaat Stichting Samen RKC op zoek naar het beste, sportiefste en meest respectvolle team uit de gemeente Waalwijk en Heusden. De teams bestaan uit jongens en/of meisjes in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. De Derby Cup start ieder jaar met een aftrapbijeenkomst, waarna er in een periode van zes weken verschillende speelrondes plaatsvinden. Tijdens de speelrondes kun je punten verdienen door wedstrijden te winnen. Daarnaast wordt sportief en respectvol gedrag beloond. Het team met de meeste punten wint de RKC Waalwijk Derby Cup. Zij mogen RKC Waalwijk vertegenwoordigen tijdens de regionale Derby Cup finale met andere clubs. Naast de reguliere speelrondes, is er ook een thema-avond waar punten verdiend kunnen worden voor het team. Tijdens deze thema-avond staat er een maatschappelijk probleem centraal. Op deze manier wil Stichting Samen RKC bereiken dat de deelnemers ook iets opsteken van hun deelname aan de RKC Waalwijk Derby Cup. 

 
Geen nieuwsberichten gevonden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

derby overzicht

17-08-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 

bier en ballen

06-06-2023
Meer >
 
 
 

slotdag 17 juni

26-05-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven