Nieuws VV Haarsteeg

Tijdelijke oplossing parkeerprobleem VV Haarsteeg vanaf april

www.vvhaarsteeg.nl

Tijdens de reguliere competitiedagen op zaterdagochtenden ervaren vv Haarsteeg en ook de buurtbewoners ernstige problemen met parkeren en doorgang van verkeer aan de Priemsteeg. De veiligheid van onze spelers, toeschouwers, lokale bewoners en ook gasten komt hierbij behoorlijk in het gedrang en het is eigenlijk wachten op het eerste ongeluk. Ondanks herhaaldelijk aandringen bij de gemeente Heusden is er nog steeds geen oplossing gevonden. Om die reden neemt VV Haarsteeg nu zelf initiatief.
 

Vanaf april 2024 start VV Haarsteeg een proef met de inzet van een pendeldienst. Bezoekende teams worden gevraagd om hun auto’s te parkeren op de grote parkeerplaats bij sportpark De Hoge Heide te Vlijmen.

Vanuit daar rijden op zaterdagochtend om het kwartier een volledig elektrisch aangedreven bus van het parkeerterrein van Vlijmense Boys naar de Priemsteeg. Hiermee verwachten we de parkeerproblematiek tijdelijk te kunnen oplossen en vergroot dit de verkeersveiligheid rondom de Priemsteeg. Gelijktijdig dragen we hier ook bij aan het verduurzamen van onze maatschappij. Dit dankzij het meedenken van één van onze sponsoren, die bereid is gevonden om een elektrische bus beschikbaar te stellen. Echt het ultieme voorbeeld van #Samensterk!

 



 
Geen nieuwsberichten gevonden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

derby overzicht

17-08-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 

bier en ballen

06-06-2023
Meer >
 
 
 

slotdag 17 juni

26-05-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven