29-01-2022 Olympia ’60 JO11-1 - Haarsteeg JO11-2 (0-9)

31-01-2022

Het moet niet gekker worden: Reveille om 07.15 uur in het donker op de Priemsteeg voor de uitwedstrijd in Dongen. Het zou een memorabele wedstrijd worden.
O.l.v. aanvoerder Cas Smiths traden de Haarsteegboys aan tegen hun leeftijdgenootjes spelende in de mooiste shirts van Nederland en omstreken. Het was ondanks de veldverlichting donker en guur op Sportpark Crispijn en daar had Olympia het meeste last van.
Haarsteeg schoot furieus uit de startblokken en na 2 minuten had Melvin hem er al bijna inliggen. Zijn schot ging net over. In de 3e minuut was het wel raak. Melvin veroverde de bal en gaf Victor een niet te missen kans (0-1). In de 6e minuut was het weer raak. Uit een hoekschop kon Saffier de bal net niet goed genoeg raken. Hij rolde nu via de voeten van Melvin het doel in. (0-2).
In de 9e minuut werd het zelfs 0-3 na goed doorzetten van Viktor. Zo af en toe kwam Olympia eruit, maar de uitblinkende Saffier en de zijnen gaven geen krimp. Victor had het vandaag op zijn heupen. Binnen 10 minuten had hij zijn zuivere hattrick te pakken en zou de wedstrijdbal opgeëist kunnen hebben. (0-4). De weer hard zwoegende Lot zag haar schot net naast het doel verdwijnen maar na een prachtaanval in de 13e minuut opgezet door Milo en Victor werd Melvin in stelling gebracht. Pats. Boem!! (0-5). En nog wat het niet gedaan met de pret. Direct na rust, in de 30ste minuut knalde Victor uit een vrije trap ineens binnen. (0-6). Olympia had niets in te brengen tegen het oppermachtige Haarsteeg. Jammer, maar helaas wilde nu iedereen wel een goaltje maken, wat het spel niet ten goede kwam.
Twee minuten later lag de bal er weer in. Vanuit het niets scoorde Shahid fraai binnen (0-7) en na mislukt uitschieten van de doelman was Victor er weer als de kippen bij om zijn 5de doelpunt te verzilveren. (0-8). Kleine plaagstootjes van Olympia waren kaassie voor Sven. Ook Nick speelde achterin een puike partij.
Een schot van Cas spatte uiteen op de lat en die van Shahid ging rakelings over. In de 47ste minuut kreeg Melvin dan eindelijk zijn zin. (0-9). Wat Haarsteeg ook probeerde de dubbele cijfers werden niet gehaald, maar het was goed zo.