2021-11-06 Avanti ’31 JO15-1 – Haarsteeg JO15-1 (0-7)

09-11-2021

Na de mooie overwinning op TSV Theole, een wedstrijd die volledig de mist inging, moest nu Avanti ’31 in Schijndel op het hakblok gelegd worden.

De heren hadden nog maar koud het veld met de voeten betreedgeschreden of Vince moest al, met gevaar voor eigen leven in actie komen. Het werd meteen zijn laatste wapenfeit want Haarsteeg overklaste de gastheren volledig.

Een pracht pass van Stein bereikte in de 8ste minuut Teun die met een goede actie Tycho bediende wiens droge knal onhoudbaar werd binnengeschoten. (0-1).

Vier minuten later was het weer raak toen de scheids Haarsteeg een gemakkelijke pingel toekende die Teun met een beetje mazzel benutte (0-2). In de 18e minuut haalde Teun van afstand vanuit het niets maar eens uit (0-3). Avanti kwam er niet aan te pas mede dankzij het goede spel van Joris en Daan. Het was Joris die Max mooi inpasste diens schot werd door de keeper gered waarna Teun in de rebound hoog over schoot. Haarsteeg kreeg genoeg hoekschoppen te nemen maar uit deze standaardsituaties kon niet gescoord worden.

Na de rust ging Haarsteeg verder op zoek naar meer doelpunten en binnen 1 minuut was het bijna raak toen Steef ’s bal de lat schampte. In de 38ste minuut ging Teun weer aan de haal en was door niemand, ook de doelman niet, te stoppen. (0-4) Na een één-tweetje Jens – Steef kreeg Teun een grote kans op zijn vierde treffer maar stuitte op de keeper. Met voorin een beetje meer oog voor medespelers had Haarsteeg Avanti nog meer pijn kunnen doen. In de 47ste minuut moest de Avanti goalie de snoeihard ingeschoten vrije trap van Daan loslaten waarna de attente Tycho voor 0-5 kon zorgen. In de 61ste minuut kreeg de inmiddels ingevallen Olivier een dot van een kans maar een uitgestoken been van een verdediger smoorde de bal waarna Dinan er als de kippen bij was om het werk af te maken (0-6). Hierna ging de jacht op goals gewoon door maar in de haast om meer te scoren werden teveel ballen verprutst. Vermeldingswaardig was de snelle ingooi van Dinan op Teun die Steef de kans gaf eindelijk het doelpuntje waarop hij aasde mee te pikken en aldus geschiedde. (0-7)

Door dit resultaat is Haarsteeg opgeklommen naar de derde plaats maar na dit duel volgen de ‘zware jongens’ .