Rabobank verenigingsondersteuning

09 januari 2020
Afgelopen maandag, tijdens het eerste bestuursoverleg van 2020, was Fons van de Logt te gast. Fons helpt ons namens de Rabobank bij de toekomstplanning van onze vereniging. De komende tijd gaan we met z’n allen onze ambities op een rij zetten en vanuit daar een plan maken om ze daadwerkelijk te realiseren.

We komen snel met meer nieuws over dit mooie project!

In het dorpje Sareh Debbo in Gambia zijn tien dozen vol voetbalkleding van VV Haarsteeg gearriveerd! De jongens hebben nog nooit met… Meer >

Vanwege Pinksteren is het sportpark op maandag 1 juni gesloten. Dinsdag is het sportpark weer open!

VV Haarsteeg is een erkend MBO-leerbedrijf. Dit betekent dat MBO-leerlingen hun stages bij ons kunnen invullen! De erkende… Meer >

Op een zonovergoten zaterdag 16 mei mochten de mini’s ook hun voetbalactiviteiten weer oppakken. Vol enthousiasme betraden 35… Meer >