Rabobank verenigingsondersteuning

09 januari 2020
Afgelopen maandag, tijdens het eerste bestuursoverleg van 2020, was Fons van de Logt te gast. Fons helpt ons namens de Rabobank bij de toekomstplanning van onze vereniging. De komende tijd gaan we met z’n allen onze ambities op een rij zetten en vanuit daar een plan maken om ze daadwerkelijk te realiseren.

We komen snel met meer nieuws over dit mooie project!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >

Begin januari zijn bij de nieuwjaarsreceptie John van Loon (40 jaar) en Caspar van den Brandt (50 jaar) in het zonnetje gezet en… Meer >

Samen maken we onze club beter. Denk jij met ons mee?   Of je nu lid bent van onze mooie vereniging, vrijwilliger, supporter… Meer >

Door de weersomstandigheden is Haarsteeg 7 - SC Elshout 3 op 16 februari afgelast. De overige thuiswedstrijden gaan door!