'Avondje Rinus' bij VV Haarsteeg

20 september 2019
Op woensdag 25 september wordt er door de KNVB een cursus bij VV Haarsteeg gegeven.

Het ‘Avondje Rinus’ is het leren omgaan met de app Rinus van de KNVB. De app is vernoemd naar Rinus Michels en biedt voor trainers veel oefenstof en tips om een training goed te organiseren, zodat de training goed verloopt.
De avond is toegankelijk voor alle trainers van zowel onder- als bovenbouw, maar ook voor vrijwilligers en spelers met ambitie om trainer te worden. Kortom: Iedereen is welkom!

Het 'Avondje Rinus begint om 18.15 en duurt tot 20.30.

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar kevinvanesch@live.nl

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >