Ut Twidde pakt periodetitel en koppositie!

25 februari 2019
Precies 28 jaar geleden startte operatie desert storm door de Amerikanen om de troepen van Saddam Hoessein uit Koeweit te verdrijven. Aan precies zo’n soort situatie begonnen de troepen van John Bechtold op een veld dat flink omringt was door vanalles en nog wat qua aanhangers. De voorbereidingen waren goed uitgevoerd door iedereen en de soep van Nick werd tot de laatste druppel uitgelepeld.

De wedstrijd begon zoals de trainer dat van ons had verwacht: vol de druk erop en snel een goal maken. Leroy reageerde goed na een mooi opgezette aanval en prikte de 1-0 al na 5 minuten binnen. Hierna kakte de boel als een slappe pudding in elkaar en wisten de drunenaren halverwege de eerste helft de gelijkmaker binnen te schieten.

Na wat omzettingen in de rust en het nieuws dat koploper Oirschot had verloren was iedereen vastbesloten om de overwinning over de streep te gaan trekken. Mama en papa Hulsen waren lekker in het zonnetje gaan zitten en zagen aan diezelfde kant hun vierde “zoon” op geweldige wijze na een ritje op de brommer de 1-2 over de keeper knallen. Leroy verdiende met deze pegel gelijk ook de titel van man van de match. Drunen drong nog even aan maar Marijn als stand-in van Royke goeie keeper liet zich niet meer van de wijs brengen en noteerde nog twee goede reddingen. Vlaggertje Rick had er echter wat moeite mee dat de tegenstander niet nog een kans kreeg en stond driftig naar de scheidsrechter te gebaren dat er nog een corner genomen moest worden. Echter wilde de leidsman liever naar huis en vond de onterechte overwinning voor ons wel gezegend.

Na een mooi feestje in een keurig opgeruimde kleedkamer hebben we dus de periodetitel in de tas en staan we voorlopig even bovenaan! Oirschot heeft nog wel wat wedstrijden te goed, maar we kunnen ‘m maar alvast gehad hebben!!

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >

Meiden O19-1 zijn afgelopen zaterdag in de 2e klasse kampioen geworden met een 4-1 overwinning tegen WSV Well.  Klasse meiden,… Meer >