Nieuws VV Haarsteeg

Even voorstellen: Marly Verlouw

07 november 2018
www.vvhaarsteeg.nl
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Mijn naam is Marly Verlouw, 28 jaar, geboren in Den Bosch. Samen met mijn vriend Nick woon ik in Vlijmen. In het dagelijks leven ben ik office manager bij ’t Arendje Verhuur in Waalwijk. Als studies heb ik een afgeronde opleiding Grafische Vormgeving en Bedrijfseconomie.

Ongeveer 18 jaar geleden ben ik begonnen met voetballen bij RKVV Nieuwkuijk. Sinds 2010 ben ik lid bij vv Haarsteeg, waar ik nu in het gezellige 1ste vrouwenteam speel. 

Toen bekend werd dat er een transitie zou gaan plaatsvinden bij VV Haarsteeg werd ik benaderd door Carline of ik interesse had om de communicatie binnen VV Haasteeg op te pakken. Dit samen met haar en Kristie. Aangezien ik soms kritiek had op hoe sommige zaken gecommuniceerd of niet gecommuniceerd werden, hoefde ik hier niet lang over na te denken. Dit was een kans om er iets moois van te maken.

Samen met Kristie en Carline zijn we druk bezig met het communicatieplan en alle interne en externe communicatie die er bij komt kijken. Handen vol dus! 

Vragen over communicatiezaken kunnen gesteld worden via: communicatie@vvhaartsteeg.nl

 
www.vvhaarsteeg.nl
Op woensdag 21 november a.s. wil ik weer met mijn Pieten een bezoek brengen aan jullie kantine op het sportpark VV Haarsteeg. De Pieten… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl
 
www.vvhaarsteeg.nl
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >
 
www.vvhaarsteeg.nl

NDZW verhuist naar onze club

06 november 2018
Het is officieel: Korfbalvereniging NDZW verhuist van hun huidige locatie naar ons sportpark! Maandag 5 november zijn de handtekeningen… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waar ben je naar op zoek?

VV Haarsteeg

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg
073-5113926
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven