Even voorstellen: Dennis Lauwers

17 oktober 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Hoi, mijn naam is Dennis Lauwers, 28 jaar, geboren in ’s-Hertogenbosch en ruim 24 jaar woonachtig in Vlijmen. Ik werk bij Bacardi-Martini Nederland als regio-accountmanager, hierbij ben ik verantwoordelijk voor het zelfstandige slijterskanaal in mijn gebied.

Sinds mij 6e ben ik onderdeel van VV Haarsteeg. Als speler heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen, van de F tot de A. Vervolgens ben ik bij de lagere senioren gaan voetballen en momenteel parttime speler van Haarsteeg 3, waar we een erg goede start hebben. Daarnaast heb ik verschillende teams getraind en ben ik momenteel trotse trainer van de Dames 1 van Haarsteeg. Hier ben ik ruim 2 jaar geleden mee begonnen. Wij trainer 2x per week en op zondag spelen wij onze wedstrijden.

Toen het project ''Samen naar 100'' werd gestart, ben ik meteen actief geworden. Eerst met wat kleine taakjes oppakken om vervolgens samen met Michiel de Vaan ons toe te leggen op de Sponsoring/Businessclub. Vanuit die rol nemen wij ook deel in het toekomstige bestuur.

Met de huidige sponsorcommsie/Businessclub gaan wij veel energie stoppen in het behouden van de huidige sponsors, maar ook op zoek naar mogelijkheden met nieuwe sponsors. We hebben een mooi pakket aan mogelijkheden die zowel voor de club als de sponsor heel interessant zijn.

Schroom niet ons aan te spreken of ons te benaderen voor informatie. Dit kan uiteraard op de voetbalclub waar wij regelmatig te vinden zijn, maar ook via een e-mail naar: Sponsoring@vvhaarsteeg.nl

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg