Even voorstellen: Dennis Lauwers

17 oktober 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Hoi, mijn naam is Dennis Lauwers, 28 jaar, geboren in ’s-Hertogenbosch en ruim 24 jaar woonachtig in Vlijmen. Ik werk bij Bacardi-Martini Nederland als regio-accountmanager, hierbij ben ik verantwoordelijk voor het zelfstandige slijterskanaal in mijn gebied.

Sinds mij 6e ben ik onderdeel van VV Haarsteeg. Als speler heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen, van de F tot de A. Vervolgens ben ik bij de lagere senioren gaan voetballen en momenteel parttime speler van Haarsteeg 3, waar we een erg goede start hebben. Daarnaast heb ik verschillende teams getraind en ben ik momenteel trotse trainer van de Dames 1 van Haarsteeg. Hier ben ik ruim 2 jaar geleden mee begonnen. Wij trainer 2x per week en op zondag spelen wij onze wedstrijden.

Toen het project ''Samen naar 100'' werd gestart, ben ik meteen actief geworden. Eerst met wat kleine taakjes oppakken om vervolgens samen met Michiel de Vaan ons toe te leggen op de Sponsoring/Businessclub. Vanuit die rol nemen wij ook deel in het toekomstige bestuur.

Met de huidige sponsorcommsie/Businessclub gaan wij veel energie stoppen in het behouden van de huidige sponsors, maar ook op zoek naar mogelijkheden met nieuwe sponsors. We hebben een mooi pakket aan mogelijkheden die zowel voor de club als de sponsor heel interessant zijn.

Schroom niet ons aan te spreken of ons te benaderen voor informatie. Dit kan uiteraard op de voetbalclub waar wij regelmatig te vinden zijn, maar ook via een e-mail naar: Sponsoring@vvhaarsteeg.nl

Ben je druk en wil je toch een potje voetballen? Dan is 30+ vrouwenvoetbal perfect voor jou! Je hoeft niet bang te zijn voor… Meer >

Openingstoernooi NDZW

09 februari 2019