Nieuwe Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden

25 oktober 2017
Beste sportvrienden,

Het doet ons goed om een jeugdig kaderlid te mogen verwelkomen binnen de TC Jeugd.

Per heden zal Jort Damen de functie van Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden gaan uitvoeren.
Buiten zijn functie als Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden is Jort tevens trainer van de JO09-3.

Jort wordt in de komende periode nog verder begeleid door het Hoofd Jeugd Opleiding Lichel Pompen.

Wij heten Jort van harte welkom bij de TC Jeugd en wensen hem heel veel plezier met het vervullen van zijn functie.

Met sportieve groet,
William van den Berk.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg