Nieuwe Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden

25 oktober 2017
Beste sportvrienden,

Het doet ons goed om een jeugdig kaderlid te mogen verwelkomen binnen de TC Jeugd.

Per heden zal Jort Damen de functie van Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden gaan uitvoeren.
Buiten zijn functie als Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden is Jort tevens trainer van de JO09-3.

Jort wordt in de komende periode nog verder begeleid door het Hoofd Jeugd Opleiding Lichel Pompen.

Wij heten Jort van harte welkom bij de TC Jeugd en wensen hem heel veel plezier met het vervullen van zijn functie.

Met sportieve groet,
William van den Berk.

Jubileumprogramma

14 februari 2018
Het jubileumprogramma is bekend. VV Haarsteeg bestaat 75 jaar en dat gaan we vieren in de maand juni!

DE AFTRAP

06 februari 2018
HIER WIL/MOET JE BIJ ZIJN, WANT ZONDER JOU GEEN VOETBAL ⚽️⚽️ Meer >

Beste Sportvrienden, Zoals je weet doet onze vereniging ook mee met het 35+ 7x7 competitie. Deze wordt gespeeld op de vrijdagavond… Meer >