Nieuwe Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden

25 oktober 2017
Beste sportvrienden,

Het doet ons goed om een jeugdig kaderlid te mogen verwelkomen binnen de TC Jeugd.

Per heden zal Jort Damen de functie van Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden gaan uitvoeren.
Buiten zijn functie als Jeugdcoördinator Oefenwedstrijden is Jort tevens trainer van de JO09-3.

Jort wordt in de komende periode nog verder begeleid door het Hoofd Jeugd Opleiding Lichel Pompen.

Wij heten Jort van harte welkom bij de TC Jeugd en wensen hem heel veel plezier met het vervullen van zijn functie.

Met sportieve groet,
William van den Berk.

Even voorstellen: Joop Kipping

19 september 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor… Meer >

DUITSE MIDDAG VOOR JONG EN OUD

14 september 2018
Samstag 22. September ist est so weit!

Aftrap van het seizoen!

14 september 2018

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg