Nieuws VV Haarsteeg

Beschikbaarheid trainingsvelden

07 augustus 2019
www.vvhaarsteeg.nl
De trainingen gaan weer bijna beginnen, maar door het late einde van het vorige seizoen zijn nog niet alle velden door de gemeente vrijgegeven.

Wij als VV Haarsteeg hebben hier geen zeggenschap in en volgen dus het besluit van de gemeente.
Veld 5 mag bespeeld worden vanaf vrijdag 30 augustus en het hoofdveld, veld 1, korfbalveld en het kleine veldje achter de kleedkamers vanaf zaterdag 7 september.

Wanneer jouw team staat ingedeeld op veld 5 betekent dit helaas dat je die avond niet kan trainen. Door de vele teams zitten alle beschikbare velden vol, waardoor je enkel in overleg met andere teams (die op die betreffende avond trainen) iets kan afspreken over het delen van een veld. Dit is echter op eigen initiatief. Mochten de velden eerder worden vrijgegeven (bij gunstige weersomstandigheden en goede groei) dan geven we dat uiteraard tijdig door.

NDZW zal een smalle strook langs de reclameborden van veld 4 gebruiken voor de eerste trainingen. Dit betekent voor de teams die op veld 4 trainen dat ze tijdelijk op een iets smaller veld trainen.
We begrijpen dat het niet ideaal is, maar hopen op ieders begrip en flexibiliteit.

Bekijk hier de indeling van de trainingsvelden.


 
www.vvhaarsteeg.nl
Wij zijn trots om te melden dat Bas Verbunt het co-voorzitterschap op zich gaat nemen. Samen met Joren gaat hij de taken van voorzitter… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

derby overzicht

17-08-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 

bier en ballen

06-06-2023
Meer >
 
 
 

slotdag 17 juni

26-05-2023
Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven