Beschikbaarheid trainingsvelden

07 augustus 2019
De trainingen gaan weer bijna beginnen, maar door het late einde van het vorige seizoen zijn nog niet alle velden door de gemeente vrijgegeven.

Wij als VV Haarsteeg hebben hier geen zeggenschap in en volgen dus het besluit van de gemeente.
Veld 5 mag bespeeld worden vanaf vrijdag 30 augustus en het hoofdveld, veld 1, korfbalveld en het kleine veldje achter de kleedkamers vanaf zaterdag 7 september.

Wanneer jouw team staat ingedeeld op veld 5 betekent dit helaas dat je die avond niet kan trainen. Door de vele teams zitten alle beschikbare velden vol, waardoor je enkel in overleg met andere teams (die op die betreffende avond trainen) iets kan afspreken over het delen van een veld. Dit is echter op eigen initiatief. Mochten de velden eerder worden vrijgegeven (bij gunstige weersomstandigheden en goede groei) dan geven we dat uiteraard tijdig door.

NDZW zal een smalle strook langs de reclameborden van veld 4 gebruiken voor de eerste trainingen. Dit betekent voor de teams die op veld 4 trainen dat ze tijdelijk op een iets smaller veld trainen.
We begrijpen dat het niet ideaal is, maar hopen op ieders begrip en flexibiliteit.

Bekijk hier de indeling van de trainingsvelden.

Hét grootste feestnummer op het moment is De Toreador van Opgeblazen en Wilbert Pigmans. Het idee voor de nieuwe versie van de kraker… Meer >

Carnaval bij VV Haarsteeg

19 februari 2020
Carnaval staat voor de deur en dat betekent dat de touwtjes bij VV Haarsteeg in handen zijn van onze… Meer >

In verband met carnaval is het sportpark van 21 t/m 25 februari gesloten. Woensdag 26 februari starten de trainingen weer!

Nico Vervoort is al meer dan 30 jaar vrijwilliger binnen onze vereniging. Hij is begonnen toen zijn zoons Bas en Jeroen klein waren.… Meer >