Roger Schouwenaar volgt Henry van der Linden op bij Haarsteeg 1

01 mei 2019

Na een gesprek met Henry van der Linden, trainer van Haarsteeg 1, is besloten dat Henry zijn werkzaamheden als hoofdtrainer bij voetbalvereniging Haarsteeg vanaf heden zal stopzetten.

Nu de competitie in een cruciale fase is gekomen heeft het bestuur helaas moeten concluderen dat er onvoldoende vertrouwen is in een goede afloop in het resterende deel van het seizoen. Wij danken Henry voor zijn inspanningen de afgelopen jaren en wensen hem veel succes in zijn trainersloopbaan.

We hebben Roger Schouwenaar bereid gevonden om de resterende competitiewedstrijden de leiding over het eerste elftal op zich te nemen. Hij wordt hierin bijgestaan door John Bechtold. Roger is een goede bekende van de vereniging en we zijn verheugd dat hij zijn energie, kennis en ervaring wil inzetten voor vv Haarsteeg. De opdracht voor de spelersgroep in de laatste fase van de competitie is duidelijk: handhaving in de 3e klasse.

Bestuur voetbalvereniging Haarsteeg

Voetbal Vereniging Haarsteeg is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.  Meer >

Aanstaande zondag is voor veel seniorenteams een spannende dag.   ‘Ut Twidde’ is afgelopen zondag al gepromoveerd naar de… Meer >

De afgelopen maanden is door het Voetbalhart in samenwerking met Scouting, gewerkt aan de teamindelingen voor het volgend seizoen.… Meer >