In het zonnetje: Afscheid Ton Kievits als voorzitter van gemeentelijk overleg

22 maart 2019

Ton Kievits heeft sinds 1997 de voorzittershamer gehanteerd tijdens het overleg tussen alle voetbalclubs in de gemeente Heusden. Vanwege zijn neutraliteit en uitgebreide kennis van ontwikkelingen binnen de gemeente, heeft Ton deze rol jarenlang uitstekend ingevuld. Alle partijen hadden het volste respect voor Ton, waardoor ieder overleg goed verliep.

Diverse clubs binnen de gemeente hebben onlangs een nieuw bestuur aangesteld. Ton vond dit een natuurlijk moment om af te treden en de voorzittershamer over te dragen aan een nieuwe generatie.

Unaniem werd besloten dat dit vertrek niet ongemoeid kon blijven. Tijdens de laatste vergadering werd Ton uitgebreid toegesproken en geroemd om zijn bijdrage van de afgelopen 22 jaar. Juist door dit overleg en de daadkrachtige leiding van Ton vonden de voetbalverenigingen elkaar op diverse terreinen. Denk hierbij aan het beleid rondom accommodaties, het uitwisselen van voetbal-organisatorische zaken en het contact tussen de clubs onderling.

Alle clubs hebben een bijdrage geleverd om Ton voor zijn inzet te danken door middel van een dinerbon.

Ton, nogmaals hartelijk dank! Mede dankzij jouw toewijding ligt er een mooi samenwerkingsfundament tussen de voetbalclubs binnen de gemeente Heusden.

Ook dit jaar organiseert VV Haarsteeg het buurt- en vriendentoernooi. Op zondag 9 juni gaan de teams op ons sportpark de strijd met… Meer >

Oftewel Kevin van Esch keert terug bij vv Haarsteeg. Met veel plezier kunnen we melden dat de vacature van Hoofd Jeugd… Meer >

Toon Henskens overleden

22 april 2019