Even voorstellen: Charles Verhoeven

10 oktober 2018
Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Hallo, ik ben Charles Verhoeven en ik ben 44 jaar oud, getrouwd met Ilse en vader van 2 zoons en 1 dochter. Luc en Job voetballen bij vv Haarsteeg en Isa doet aan synchroonzwemmen bij de Treffers in Rosmalen. Ik werk als Rayonmanager bij Perfetti van Melle( o.a. bekend van Mentos,Klene,Smint & Chupa Chups). Ik ben woonachtig in Vlijmen.

Sinds mijn 6e ben ik als lid en vrijwilliger betrokken bij VV Haarsteeg. Ooit begonnen in de jeugd op het oude sportpark aan de Ipperhoeve om daarna mee te verhuizen naar het nieuwe sportpark.  Na het doorlopen van diverse jeugdelftallen ben ik tot mijn 37e actief geweest als speler in de recreatieve elftallen, helaas heb ik na de zoveelste enkelblessure mijn voetbalschoenen aan de wilgen moeten hangen. Naast voetballen heb ik me voor VV Haarsteeg op verschillende manieren ingezet als vrijwilliger. Zo heb ik training gegeven aan diverse jeugdelftallen, heb ik achter de bar gewerkt in de kantine en de laatste jaren heb ik mij ingezet voor de club om nieuwe sponsoren te werven en bestaande te behouden.

Nadat ik was benaderd om plaats te nemen in het nieuw te vormen bestuur heb ik besloten om te stoppen bij de sponsorcommissie en samen met Jorg van Dijk de activiteitencommissie te vertegenwoordigen in het nieuwe bestuur.

Met een team van vrijwilligers ga ik me voor deze commissie inzetten  om ook de komende seizoenen te zorgen voor een aantal leuke activiteiten. Activiteiten als de slotdag,carnaval,sinterklaas enz.enz. Ook is het de bedoeling om te starten met een aantal nieuwe initiatieven en zijn we inmiddels begonnen met het opzetten van de jaarkalender.

Ik heb er erg veel zin in en mocht je ons willen helpen of leuke ideeen hebben dan staan wij daar altijd voor open.

PANNA! Sterrenteam 2018

19 oktober 2018
Het Panna-evenement was een dag die in het teken stond van plezier maken en… Meer >

Frans van Beurden overleden

18 oktober 2018
Op 16 oktober is Frans van Beurden op 77-jarige leeftijd helaas  overleden. Frans is jarenlang een trouw lid geweest. In… Meer >

Controleer je gegevens

17 oktober 2018
Iedereen die een rol heeft bij onze vereniging (spelend lid, steunend lid, overige relatie) is opgenomen in de ledenadministratie We… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg