Even voorstellen: Martijn van Esch

05 september 2018

Vanuit het project "Samen naar 100 jaar" is inmiddels een beoogd nieuw bestuur ontstaan. Aankomende weken gebruiken we om onszelf voor te stellen!

Hallo, ik ben Martijn van Esch en ik ben 39 jaar oud en getrouwd met Wendy en vader van drie opgroeiende kinderen. Jelle, Guusje en Tijs. Jelle en Tijs voetballen bij vv Haarsteeg. Ik werk bij Rabobank en ben daarnaast politiek actief als fractievoorzitter van DMP Heusden, een lokale politieke partij. Na jaren in de Vijfhoeven gewoond te hebben woon ik nu sinds 7 jaar in Haarsteeg.

Bestuur moet een afspiegeling zijn van de vereniging

Als lid en vrijwilliger ben ik al jaren betrokken bij vv Haarsteeg. Ooit begonnen in de jeugd op het oude sportpark aan de Ipperhoeve met Henk Spierings als trainer. Toen was ik nog een veel scorende rechtsbuiten, maar later vooral vaak achterin te vinden. Met mijn beperkte voetbalkwaliteiten heb ik toch 10 jaar in het eerste mogen voetballen en hierbij drie kampioenschappen meegemaakt. Naast voetballen heb ik me voor vv Haarsteeg op verschillende manier ingezet als vrijwilliger. Bijvoorbeeld door het fluiten van wedstrijden, als trainer/leider, werken in de kantine, het clubblad en in verschillende commissies. Op basis van die ervaringen weet ik dat door het samen te doen er veel bereikt kan worden. Dit geldt dus ook voor de VV Haarsteeg. De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan verbreding en verjonging het bestuur van onze club, met als resultaat een beoogd bestuur waarbij man en vrouw en alle leeftijden vertegenwoordigd zijn. Doordat we de portefeuilles verdelen en we als een elftal staan opgesteld, kunnen we de werklast verdelen. Want er komt best veel bij kijken. Joost en ik hebben er dan ook bewust voor gekozen om samen voorzitter te zijn, zodat we taken kunnen verdelen. Samen ben je immers sterk en kan ieder zijn of haar netwerk, kennis en talenten inzetten.

Wij zijn met elkaar vv Haarsteeg

Het huidige bestuur laat een kerngezonde club achter en ik kijk met veel respect naar de inzet die zij altijd hebben verricht en op onderdelen ook zullen blijven verrichten. Er is een prima basis om verder op voort te bouwen. Kijkend naar de toekomst dan zijn er natuurlijk veel bouwactiviteiten rond het sportpark en dat is een uitdaging. Ik vind het verenigingsleven en leefbaarheid belangrijk omdat ik weet hoeveel plezier er aan beleefd kan worden. Onze club heeft een belangrijke rol binnen de gemeente Heusden. Sport verbroedert, verleidt tot activiteit en saamhorigheid, want wij zijn met elkaar vv Haarsteeg. Door samen te werken met andere partijen kan het sportpark nog meer plezier opleveren. Hier gaan we de komende jaren aan bouwen.

Belangrijke data winterstop

07 december 2018
20 december: Laatste trainings- en kantineavond van 2018 6 januari:… Meer >

Woensdag 12 december zal Dennis Verhoofstad een clinic geven aan de trainers van JO9, JO10 en JO11. Meerdere trainers hebben bij het… Meer >

Datum:   14 december Tijd:        20:00 uur  Namens het bestuur hele fijne feestdagen en… Meer >

Beste clubleden, Binnenkort start de inning van de contributie van het huidige seizoen 2018-2019. Net als vorig seizoen is de inning… Meer >

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg