Zaterdag coordinatoren op zoek naar nieuwe "collega's"

24 augustus 2016
We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. En dat iedereen weer startklaar staat voor een nieuw voetbalseizoen.
Wij, de zaterdag coordinatoren zijn nog op zoek naar nieuwe 'collega's" om ons te ondersteunen. Als je als ouder, lid of geinteresserde zin en tijd hebt om 1 x op zaterdagmiddag of zaterdochtend ons wil komen helpen dat horen we dat heel graag.
We ontvangen de tegenpartij en de scheidrechters. Het is eigenlijk een heel gezeliige ochtend/middag waarin je iets goed doet voor de club.

Heb je interesse, bel dan even met onderstaand nummer of neem even contact op met onderstaande coordinatoren, we hebben je hulp hard nodig.

06-15234975

met vriendelijke groet, Ad van Oyen, Frank van de Wildenberg, Kees van Vugt, Carmen Grefkens, Petra de Wijs, Jan van de Westelaken, Gerard van Esch, Wendy van Hulten, Harry Muskens, Nico Vervoort en Mirjam hol

Twee jeudige kanjers van onze club hebben vrijdag 20 april 2018 RKC geassisteerd als ballenjongen. Klasse en een leuke… Meer >

35+ uit bij BVV.