Nieuws VV Haarsteeg

Heusdens FIFA23 eSports toernooi

www.vvhaarsteeg.nl

VV Haarsteeg viert in juni 2023 haar 80 jarig bestaan met allerlei festiviteiten voor al haar leden, vrijwilligers en sponsoren. Ook voor niet-leden staat de feestweek bol van de activiteiten. Speciaal voor jongeren worden er in samenwerking met Stichting de Schroef een aantal evenementen georganiseerd.

 

Zo is er op woensdag 14 juni 2023 is er een gratis NEXT LEVEL FIFA23 toernooi voor jongeren van 12 t/m 20 jaar bij VV Haarsteeg in Vlijmen. De kantine van VV Haarsteeg wordt  omgetoverd tot een ware eSports arena. Het is een FIFA toernooi met minimaal 3 poule wedstrijden op de PlayStation 5, een spannende knock-out fase en toffe prijzen. Er zijn ook leuke beweeggames waarbij je je reactiesnelheid en andere beweegskills kunt testen en trainen. Esporter Jaap van Alphen is ook aanwezig. Jaap is één van de 3 toptalenten van RKC Waalwijk op het gebied van Esports. Hij vertegenwoordigd RKC Waalwijk in de eSports eredivisie als ‘Vluggejapie’ onder gamenaam @messijaap. Je kunt hem het hemd van het lijf vragen over Esports. Of daag jij Jaap uit voor een potje FIFA?

 

Dit NEXT LEVEL toernooi wordt georganiseerd door Stichting de Schroef i.s.m. VV Haarsteeg en WePlay Esports. Ook voor niet VV Haarsteeg leden! Hiervoor moet je je wel even van tevoren inschrijven via: www.stichtingdeschroef.nl/aanmelden-fifa23-toernooi-bij-vv-haarsteeg-op-14-juni

 

 



 
Geen nieuwsberichten gevonden
VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven