Willy Naessens Derby Cup

SEIZOEN 2017 -2018 / KLASSE 3C

Aankomend voetbalseizoen wordt voor een aantal clubs binnen de gemeente Heusden een waar derbyseizoen! En dat is ons als bedrijf uit de regio en als echte voetballiefhebbers niet onopgemerkt gebleven. Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys zullen dit jaar tegenover elkaar komen te staan op de groene velden. Wij, Willy Naessens Nederland, wilden dit niet zomaar aan ons voorbij laten gaan!  Op een leuke manier willen wij de support richting deze clubs tonen, niet alleen omdat wij ons betrokken voelen tot de gemeenschap maar ook omdat we de verenigingen een warm hart toe willen dragen.

Op basis van de competitie (dus geen extra wedstrijden) wordt een ‘Willy Naessens Derby Cup’  georganiseerd. Dit houdt in dat van de vier clubs uit de gemeente Heusden, actief in de klasse 3C, de onderlinge resultaten worden bijgehouden op een aparte ranglijst. . De club die uiteindelijk de meeste punten heeft behaald binnen de onderlinge wedstrijden, belonen we met een leuk geldbedrag dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden binnen de vereniging. Natuurlijk laten we de overige clubs niet met lege handen naar huis gaan.

We hopen dat dit initiatief zal bijdragen aan:  een gezellig potje voetballen, leuke kantineavonden, maar belangrijker nog; samen met de clubs betrokkenheid creëren binnen de verschillende verenigingen om er een fantastisch, sportief voetbalseizoen van te maken!

WEDSTRIJD
SPEELDATUM