Willy Naessens Derby Cup

SEIZOEN 2019-2020

Aankomend voetbalseizoen wordt voor een aantal clubs binnen de gemeente Heusden weer een waar derbyseizoen! Haarsteeg, Nieuwkuijk, RKDVC en Vlijmense Boys spelen wederom bij elkaar in de competititie. Hier hoort uiteraard weer de Willy Naessens Derby Cup bij!

Op basis van de competitie (dus geen extra wedstrijden) wordt de ‘Willy Naessens Derby Cup’  georganiseerd. Dit houdt in dat van de vier clubs uit de gemeente Heusden, actief in de klasse 3C, de onderlinge resultaten worden bijgehouden op een aparte ranglijst. De club die uiteindelijk de meeste punten heeft behaald binnen de onderlinge wedstrijden, wordt beloond met een leuk geldbedrag dat gebruikt kan worden voor diverse doeleinden binnen de vereniging.

VV Haarsteeg hoopt dat de Willy Naessens Derby Cup ook dit jaar weer zorgt voor mooie voetbalwedstrijden, betrokkenheid en een goede sfeer tussen de verschillende voetbalverenigingen van Heusden!

Meer informatie vind je via onderstaande link!