2018-10-07 Haarsteeg JO12-1 - RKDVC JO12-1 (2-5)

Haarsteeg JO12-1
RKDVC JO12-1
06-10-2018
2 - 5

Scheidsrechter:   B. (Bas) van derLoo… (+1)
2018-10-07 Haarsteeg JO12-1 - RKDVC JO12-1 (2-5)

Op deze prachtige nazomerochtend waren de boys van Haarsteeg 12-1 gebrand op revanche voor de vorige week geleden nederlaag.

Voor veel supporters begon Haarsteeg voortvarend met gelijk een kansje voor Olivier op een mooie dieptepass van Tim. Helaas ging het al weer snel mis. De bange Kay kwam niet naar de bal en durfde geen been uit te steken waardoor RKDVC in twee lange halen de Haarsteegverdediging het nakijken kon geven. (0-1) Meteen hierna mocht Vince van geluk spreken dat zijn bal, tegen Tim aangeschoten, maar net naast ging. Achterin sloeg de paniek toe. Het veel fellere RKDVC kon doen en laten wat het wilde. Ingrijpen met de kont naar de bal kostte de 0-2. Haarsteeg probeerde er wel een beetje uit te komen, maar op het middenveld kwamen de passes niet door en voorin kwam niemand zijn mannetje voorbij. Het werd nog erger toen een aan de gasten toegekende vrije trap vanaf 188 meter ineens op het doel werd geschoten en waarna Vince de bal voor de voeten van een tegenspeler stompte. (0-3)

Af en toe kwam Haarsteeg met wat plaagstootjes. Een afstandschot van Daan kon amper door de doelman tot hoekschop verwerkt worden, maar voor de rest was Haarsteeg te lief voor zijn tegenstander. Ballen werden maar half en half geraakt of naar 'ik weet niet waar' geschoten. Ook nu weer kwam het rustsignaal als geroepen.

Na de limo pakte RKDVC de draad weer op. Het was bekant meteen weer raak. Een afstandschot werd door Vince verkeerd beoordeeld en raakte de lat en een lullig terugspeelballetje van Daan op Vince kon nog net voor de doellijn worden gestopt. Toch, langzaam maar zeker kwam Haarsteeg weer in zijn spel. Een mooie aanval opgezet door Dinan werd door hem, met behulp van de doelman verzilverd. (1-3) Nu raakte RKDVC in de war. Een mooie aanval gevolgd door een pracht schot van de goed draaiende Dinan bracht de score op 2-3. Aanval op aanval volgde op het vijandelijke doel. Joris was dichtbij de gelijkmaker maar zijn van richting veranderd schot werd nog net door de doelman gekeerd. Helaas werd te slap ingrijpen achterin het team weer fataal. (2-4) En toen Vince zich verkeek op een houdbare bal werd het zelfs 2-5. Voor de rest was het kommer en kwel.

Met een paar angsthazen in de ploeg kun je geen oorlog winnen. Bij het inschieten ging het nog zo goed, maar ja dan heb je geen tegenstander.
 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven