2018-09-15 SV Reeshof JO12-1 - Haarsteeg JO12-1 (1-2) beker

SV Reeshof JO12-1
Haarsteeg JO12-1
15-09-2018
1 - 2

Scheidsrechter:   L.P.J. (Luuk) Coehorst
2018-09-15 SV Reeshof JO12-1 - Haarsteeg JO12-1 (1-2) beker

Haarsteeg had aan een gelijkspel genoeg om groepswinnaar te worden van de bekercompetitie 1-09.

Een mooi uitgangspunt, maar Haarsteeg begon te nerveus aan de wedstrijd. Kwam het ogenstrooizand van Klaas Vaak vorige week in beeld, nu leek het erop alsof de mannen te laat naar bed waren gegaan met lasogen van de playstations. Elke bal werd zonder te kijken maar weggehengst of bij de tegenstander ingeleverd. Toch resulteerde zo'n trap naar voren van Stijn in een mooie schietkans voor Jelle maar de keeper bracht redding. De time-out na 10 minuten kwam als een verlossing en gaven de coaches de kans de boel even naar rechts te richten.

Onder leiding van de sterk spelende Max werd de trein in gang gezet en dat bracht meteen resultaat. Bij een aanval opgezet door Stijn en Dinan kwam de bal bij Max die de 0-1 binnen tikte.
Reeshof leek niet onder de indruk en was gevaarlijk dichtbij de gelijkmaker met een schot net over . En toen Daan een beetje bang was om te koppen was Reeshof helemaal gevaarlijk en nu kon ook Vince redding brengen. Voorin liep het wel aardig. Jelle kreeg nog een kansje na aangeven van Dinan en ook Max had wat mogelijkheden maar had een beetje weinig oog voor vrijstaande medespelers.
Nadat Olivier op links de achterlijn haalde lag de bal voor het intikken, maar het schot van Max werd ternauwernood op de doellijn gered.
Reeshof kreeg wat hoekschoppen te nemen en dan is er werk aan de winkel voor de sluitspieren. Bij de eerste hoekschop liep Vince onder de bal door en bij de tweede hetzelfde laken een pak, maar nu kon de bal gelukkig nog van de doellijn gehaald worden. De rust kwam als geroepen.

In de tweede helft liep het wat beter. Een mooi pass van Kay op Max werd door de doelman gekeerd en een prachtcombinatie Joris-Dinan-Olivier-Max werd door laatstgenoemde net naast geschoten. Tussendoor redde Vince bij Reeshof-aanvallen een paar keer bekwaam en ook de prima spelende Joris kon een keer met een sliding maar net erger voorkomen. De bevrijdende tweede goal was een beauty. De vrij opkomende Stijn legde de bal panklaar voor Max die Olivier wist te vinden die met een vloeiende beweging het net deed bollen. (0-2) Bijna werd de score verhoogd toen een verre trap van Daan door Olivier met het hoofd enigszins van richting werd veranderd. Haarsteeg bleef aandringen. Een schot van Olivier werd net gekeerd en daar had Kay voor een leeg doel meer mee moeten doen. Nu ging de bal richting het hiernamaals.

Achterin ging het ineens helemaal mis. Nadat Daan weer een beetje bang was om weg te koppen vloog het 320 gram geplastificeerde leder nu over hem heen en werd er een lullig tikkie terug op zijn doelman geproduceerd. Als een kamikaze kwam Vince zijn goal uit om te redden, maar maaide over balmaat 5 heen (1-2). Haarsteeg was dichtbij de 1-3 toen Mark de paal raakte waarna Reeshof nog een laatste hoekschop mocht nemen. Vince had een onderdoortje en de meeverdedigende Kay had de kracht niet om de bal weg krijgen. Gelukkig bleef verder ellende bespaard.

Al met al een verdiende overwinning maar het is te hopen dat Haarsteeg wat geconcentreerder de competitie ingaat.
 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven