2019-10-26 Haarsteeg JO13-1 – SCG ’18 JO13-1 (1-2)

29-10-2019

Met een heerlijk naherfstbeginwinterzonnetje en een temperatuurtje van 15° Celsius legde Haarsteeg vanmorgen een prima potje voetbal op de mat tegen de mannen van Sport Club Gestel 2018. Helaas werd aan het eind van de rit toch aan het kortste eind getrokken. Na het eerste fluitsignaal was het even aftasten voordat de ijverige Kay het eerste schotje op doel kon produceren. SCG had in de spits een Gentle Giant lopen die bij de eerste de beste tegenaanval zijn hielen liet zien en de 0-1 aantekende. Haarsteeg was meteen weer bij de les. Met aanvoerder Teun voorop rechtte Haarsteeg de ruggen en met vlagen goed voetbal werd de tegenstander naar achteren geduwd. Tim en Timmy vuurden een paar venijnige schoten af die net over gingen of voor de uitstekende doelman waren. Zo af en toe kwam SCG eruit maar de sterke achterhoede met Teun, Daan, Jelle en Joris gaven geen krimp. Ook Vince moest een paar keer met de voeten handelend optreden.

Haarsteeg kwam op gelijke hoogte nadat Olivier onrechtmatig werd gestopt en de toegekende vrije trap door Jens prachtig in de touwen werd gejensd. (1-1)

Na de rust ging Haarsteeg frivool verder. Na een mooie combinatie Max – Olivier werd de laatste onderuitgehaald. Hij had gegeven kunnen worden maar de man in het zwart besliste anders.

Een volgend schot van Olivier werd al geteld. Miraculeus werd de bal van de doellijn gehaald. Haarsteeg bleef komen. Een geweldige aanval opgezet door Joris, Tim en de snelle Dinan bracht Ties in stelling maar weer was de goalie de baas. Haarsteeg moest blijven oppassen op de tegenaanvallen. Teun werkte zich het schompes en samen met Joris en de sterk ingevallen Stijn werd de reus van Gestel in toom gehouden. Zo af en toe was het billen knijpen als de wat onzekere Vince te druistig uit zijn doel kwam.

En weer sloeg de wet van Murphy toe. Wanneer je zelf niet scoort, doet de ander het wel. De weer prima spelende Jens struikelde op het middenveld ongelukkig over de bal en dat gaf SCG vrij spel. De te ver voor zijn doel staande Vince werd met een formidabel schot het nakijken gegeven. (1-2)

Dat hij wel kan keepen liet hij zien door twee knappe reddingen op schoten van dichtbij.

Haarsteeg heeft geknokt voor wat het waard was, het was dit keer niet genoeg.

 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven