2019-09-28 Haarsteeg JO13-1 – OJC Rosmalen JO13-2 (6-1)

08-10-2019

Na het zwakke spel  van vorige week hadden de coaches de opstelling een beetje omgegooid.

Met Ties in de spits en Olivier daarachter gooide Haarsteeg van begin af aan alle remmen los. Een vrije trap door Daan genomen bereikte Ties die hierna de lat raakte. Even later werd Ties weer gelanceerd maar dit keer lag de doelman in de weg. En ook de derde keer kreeg hij hem er niet in. Het tempo lag moordend hoog en OJC wist echt niet meer waar ze het moesten zoeken. Met een schitterende pass van Jens werd ‘Ussain’ Moonen weggestuurd en nadat hij weer de hele verdediging zijn hielen had laten zien was het na viermaal scheepsrecht dan wel raak. (1-0) Heel af en toe was ook OJC gevaarlijk. Een iets te korte terugspeelbal van Joris kon nog net door de alerte Vince gepareerd worden. Verder stond de  Haarsteegverdediging als een huis. Een schitterende dieptepass van de solide spelende Tim reet de OJC verdediging open. Ties had hier meer mee kunnen doen, er liepen genoeg medespelers vrij.

Op links was Max in zeer goede doen. Keer op keer was hij zijn directe tegenstander de baas en na weer een goede actie kreeg Jens een kansje maar de doelman was hem de baas. Haarsteeg bleef komen. Ook op rechts liep het gesmeerd. Fabio scoorde na een mooie 1-2 met Olivier, maar dat werd vanwege buitenspel afgekeurd. Het werd toch 2-0 nadat weer Max met een crosspass Olivier vond, die hierna in de kleine ruimte sierlijk de doelman omspeelde. Even voor rust werd het 3-0 toen Tim Olivier vrij zag staan. Met een wippertje over de doelman werd het vonnis voltrokken.

Dat OJC best aardig kon ballen bewees het meteen na rust toen de Haarsteegverdediging subtiel werd weggetikt. (3-1). En precies om 12.24 uur werd het herfst en om 12.25 uur werd de buienradar gedeletet. Ondertussen herpakte Haarsteeg zich weer en de een na de andere aanval golfde op het OJC-doel. Jens en Olivier kregen kansjes, maar de grootste was voor Max die zichzelf vrijspeelde en alleen op het doel afging. Via doelman en paal werd een hoekschop afgedwongen. Aan de andere kant moest Vince gestrekt om een doelpunt te voorkomen. Max, die zich helemaal leeg gespeeld had werd vervangen door Joris. Op links ging TGV-Dinan er weer eens vandoor en met een geweldige voorzet werd Joris bereikt die de bal ineens op zijn pantoffel nam waarna de bal uit de kruising gebeiteld moest worden (4-1). Na weer een mooie dieptepass van Jens was het Ties die de 5-1 aantekende. Ook Olivier’s pass op Joris ‘alleskunner’ mocht er zijn. Na een flinke spurt stuitte hij echter op de goede doelman. Het werd nog 6-1 door Ties na een assist van Joris.

Werd vorige week bij Boxtel een verkeerde uitslag doorgegeven, dit keer was het Haarsteeg dat een doelpuntje werd ontnomen.   

 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven