2019-09-21 Boxtel JO13-1 – Haarsteeg JO13-1 (4-4

23-09-2019

Op het prachtige veld van Boxtel deed Haarsteeg slechte zaken. Het begon allerbelabberdst en het eindigde allerbelabberdst en daar tussenin scoorde Boxtel 4 doelpuntjes.

Na 5 minuten liet de verdediging zich eenvoudig piepelen waarna een houdbaar schot in de touwen vloog (1-0). Een minuut later had het geluk dat Daan een doorgebroken Boxtelaar net op tijd kon stoppen ten koste van een hoekschop en Teun mocht van geluk spreken dat hij mocht blijven staan nadat hij een doorgebroken speler bekant onder de groene zooien had geschoffeld. In het eerste kwartier rommelde Haarsteeg maar wat raak. De balaannames lieten te wensen over waardoor telkens weer de tegenstander de lachende derde was.

Haarsteeg begon langzaam maar zeker wat terug te doen. Het gedraai op het middenveld hield het tempo er echter uit en links voorin werd dan wel gewoon de helm opgezet en de motor gestart, maar medespelers werden niet gezien. Olivier was er, na een fraaie actie zeer dichtbij maar zijn schot trof net geen doel. Een mooi doelpunt van Kay werd om onbegrijpelijke reden afgekeurd.

Haarsteeg kreeg nog twee hoekschoppen te nemen. Beide trappen werden, leuk voor de opgekomen medespelers, direct op goal geschoten.

In de tweede helft brak Boxtel meteen weer uit en weer was het Daan die redde. Hierna was het de beurt aan Haarsteeg. Olivier kreeg een paar goede kansen doch zijn schoten waren echter recht op de keeper en ook Ties was er dichtbij maar kwam kracht te kort voor het laatste zetje.

Boxtel kwam toch op 2-0 toen een afstandsschot over de ietwat verkeerd opgestelde Vince vloog.

Een paar minuten later werd het 3-0 en weer zag het er achterin niet lekker uit. Misschien omdat de aanvoerdersbanden te strak om de arm zitten, maar het gefoeter op medespelers was niet van de lucht. Als we gemekker willen horen kopen we wel een geit. Joris, Stijn en de prima spelende Jelle deden er echt alles aan om erger te voorkomen. Haarsteeg ging de boel nu forceren. Daan ging maar weer eens eindeloos lopen met de bal en ook beide buitenspelers hadden alleen oog voor zichzelf.

Na weer vreemd opstellen van Vince liep Boxtel uit naar 4-0 waarna het Tim was die van grote afstand doel trof en de uitslag iets dragelijker werd (4-1). Ook de scheids hielp Haarsteeg nog een handje door 3-1 te laten noteren. Al met al was het vanmiddag weinig pleziervertieren langs de lijn.