2019-09-07  Zwaluw VFC JO13-4 – Haarsteeg JO13-1 (0-18)

09-09-2019

Met de van een blessure teruggekomen Stijn maakte Haarsteeg gehakt van het bedroevend zwakke Zwaluw VFC. Nadat Daan en Ties met afstandsschoten heel dicht bij een doelpunt waren was het Fabian die de score opende (0-1). Hierna was het hek van de dam. Haarsteeg liep voor rust uit naar 0-6 door doelpunten van Olivier (2x) en Ties (3x).

In de tweede helft was Zwaluw VFC rijp voor de slachtbank. Vuurpijlen werden afgericht op de arme doelman die het beste er maar van maakte. Olivier (4x), Teun (3x), Tim (2x) en Ties, Kay en Timmy met elk 1 doelpunt brachten de eindstand uiteindelijk op 0-18.

Zwaluw VFC had maar één ding mee en dat was alles tegen, want het enige schot op doel belandde boven Vince op de lat.