2019-02-23 Haarsteeg JO12-1 - Bavel JO12-1 (5-0)

Haarsteeg JO12-1
Bavel JO12-2
23-02-2019
5 - 0

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
2019-02-23 Haarsteeg JO12-1 - Bavel JO12-1 (5-0)

Haarsteeg liet vanmorgen even zien wie hier op de Priemsteeg de baas is. Van kiet af werd het doel van Bavel bestookt.

Timmy, Kay en Olivier zorgden voor het eerste gevaar. Olivier's schot ging maar net naast. Even werd het billen knijpen toen Kay's pass door het midden werd onderschept en Vince redding moest brengen. Het was bijna raak voor Haarsteeg toen Kay een voorzet van Olivier tegen de paal knalde. Een verre uitrap van Vince werd door Olivier prachtig opgevangen en doorgeschoven naar Max maar die kon er verder niets mee.
Ook Bavel kwam af en toe in de buurt van Vince maar had geen schijn van kans tegen de sterke Haarsteegse verdediging waar de beide Tim's , Joris Driepinter and last but not least Vince heersten.
Ook Daan die in de ploeg kwam voor Joris deed het rechts achterin prima. Zijn eerste rush was bijna raak. Een doelpunt zat er aan te komen. Tim pikte achterin de bal op een stoomde meteen naar voren. Zijn uithaal kon door de doelverdediger maar net tot hoekschop verwerkt worden. De mooiste aanval werd opgezet door Tim met een pass op Stijn die Olivier vrij zag staan. Zijn harde schot werd half-en-half door de doelman tegengehouden, maar de bal viel tussen zijn benen op de doellijn waar de attent doorgelopen Stijn wel raad mee wist. (1-0).

Na de borrel liep Haarsteeg verder weg van Bavel. De combinatie Stijn -Olivier-Timmy werd nog naast gekegeld maar toen Olivier alleen op avontuur ging was er voor de doelman geen houden meer aan. (2-0). Een vrije trap gegeven na een handsbal, werd door Olivier hard in het muurtje geschoten. Tim was er als de kippen bij op de klutsbal binnen te werken (3-0). Een sublieme splijtpass van Daan werd door Olivier knap binnen geschoten. (4-0). Bavel's verzet was gebroken maar kwam toch nog erg dicht bij een tegentreffer, maar dan moet je eerst Joris voorbij zien te komen en dat lukte ook nu weer niet. Dinan, in de ploeg gekomen voor Olivier, werkte zich een slag in de rondte en was na goed doorzetten dichtbij de 5-0. Na opnieuw een mooie pass van Daan moest de ijverige Kay nog heel wat werk verzetten op die vijfde treffer binnen te schieten en dat lukte hem ook.

Een voorlopige tweede plaats biedt perspectief maar de bal is rond en Parijs is nog ver.
 
 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven