19 mei Haarsteeg JO11-1 - Wilhelmina JO11-1

Haarsteeg JO11-1
Wilhelmina JO11-1
19-05-2018
6 - 4

Basis spelers:

Scheidsrechter:   Rick van Bladel (Scheidsrechter)
2018-05-19 Haarsteeg JO11-1 -Wilhelmina JO11-1

Qua temperatuur scheelde een jas met vorige week als de op de tweede plaats vertoevende Haarsteeg aantreedt tegen het onderaan bungelende Wilhelmina. Om kans te maken op plek twee moest het doelpuntengemiddelde opgevijzeld worden, ergo er moest met flinke cijfers gewonnen worden.

Haarsteeg liet er geen gras over groeien om aan te tonen wie hier aan de Priemsteeg de baas is. Na een paar gemiste kansjes was het Stijn die met een sublieme voorzet Olivier de kans gaf de 1-0 binnen te tikken. Even later was het weer raak. Een mooi combinatie opgezet door Timmy en Olivier bracht de bal bij Jelle die de stand naar 2-0 schoot.

Jelle, ook vandaag weer lekker op dreef, nam een paar gevaarlijke voor het doel draaiende hoekschoppen maar vooralsnog kregen de Haarsteegse voorwaartsen de bal niet in de kist. Een lange rush van Daan was uiteindelijk voor de keeper en ook een mooie combinatie Daan en Timmy werd maar net naast gepeerd. De mooiste aanval van de eerste helft werd opgezet door Jelle en Timmy.
Na wat schermutselingen voor het doel viel de bal precies voor de voeten van Kay die vanuit een onmogelijke hoek verwoestend uithaalde. (3-0).

Na de limo dacht Haarsteeg de klus met twee vingers in de neus te klaren. Het team werd ineens een dotje individualisten die allemaal een doelpuntje wilden maken. Voorin was het balletje afwachten en achterin begon men maar als dolle stieren naar voren te rennen en dat wordt afgestraft. Een verkeerde pass van Kay op de doorgelopen Tim belandde bij een tegenstander die ineens vrije ruimte had om de 3-1 binnen te tikken. Haarsteeg kwam terug. Een mooie voorzet van Jelle op Kay werd nog naast geschoten maar na goed doorzetten van Tim kwam de bal weer bij Kay die nu wel strak de linker bovenhoek vond (4-1). Het werd ook nog 5-1 toen Tim Olivier vond die wel raad met deze bal wist. Bijna werd nummer zes bijgeschreven toen Tim een gemakkelijke kans met het hoofie over kopte. Tim was hierdoor even van slag, verloor de bal op het middenveld waardoor Wilhelmina kon doorlopen. Het uitkomen van Vince hierbij was ook niet helemaal je-van-het. (5-2)

Waar Vince' uittrappen normaliter een eeuwigheid duren werd dit keer besloten snel door het midden Teun aan te spelen. Fout, nooit door het midden (5-3). Na goed doorzetten van Daan dacht Olivier te scoren maar vond de keeper op zijn pad. De gesmoorde bal rolde tergend langzaam naar de doellijn waar Kay zijn derde binnenschoot (6-3). Wilhelmina kwam nog op 6-4 na weer een weggevertje achterin.

Weer een overwinning maar in de komende twee wedstrijden moet toch uit een ander vaatje getapt worden om als runner-up te eindigen.
 
 

Verslagen

Terug naar boven