12 mei RWB JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (1-6)

RWB JO11-1
Haarsteeg JO11-1
12-05-2018
1 - 6

Basis spelers:

Scheidsrechter:   R. (Remco) Kivits
2018-05-12 RWB JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (1-6)

En de Haarsteeg wals dendert maar door.
Nu werd RWB aan de zegekar gebonden maar dat ging zeker niet van een leien dakkie. Vooral de eerste 15 minuten was het spel te onrustig. Alsof ze nog bij de mini's speelden zo werden de ballen gewoon maar naar voren geschopt en werd er van achteruit weer te veel gelopen met balverlies tot gevolg. Nadat RWB maar net over had geschoten werden de oogkleppen afgegooid en vielen de schellen van de ogen. Een mooie voorzet van Olivier zette Kay vrij voor de goal maar die deed er niets mee. Twee minuten later werd Kay weer aangespeeld maar ook nu weer gaf hij niet thuis.
Nog in dezelfde minuut brak Olivier door en gaf Kay opnieuw een niet te missen kans en nu was het wel raak (0-1).

RWB brak zo nu en dan door maar dan heeft Haarsteeg een attente Vince op doel.
Een splijtende pass van Tim op Olivier leverde de 0-2 op. Helaas moest aanjager Teun hierna geblesseerd afhaken.
RWB werd nu wat gevaarlijker. Haarsteeg verdedigde in die periode met hand en tand. De goed leidende scheidsrechter Remco Kivits moest RWB een paar keer een vrije trap geven en dat is Haarsteeg niet zo gewend wanneer je ziet dat de doelman pal achter het muurtje gaat staan waardoor het zicht op de bal ontnomen wordt. Het liep allemaal goed af.
De altijd zwoegende Timmy vond Jelle. Zijn mooie voorzet bereikte Olivier en met een droge knal werd de stand naar 0-3 getild.

De nieuwe witten sloffen van Jelle zijn nu aardig ingelopen en vandaag kwam dat er wel uit. Na een prima actie knalde hij de bal maar net over de kruising. Net voor het rustsignaal produceerde Joris een merkwaardige hoge lob op het doel waar de doelman, gehinderd door Olivier de grootste moeite mee had.

Na rust ging Haarsteeg wat voortvarender te werk. Een schot van Olivier ging maar net over en een mooie aanval opgezet door Daan bereikte Olivier maar in plaats van af te geven probeerde hij het zelf. De afgeslagen bal viel gelukkig voor de voeten van Jelle die zich niet bedacht. (0-4). Het werd 0-5 toen Timmy weer een mooie pass op Olivier kon geven. Vanuit het niets kwam RWB op 1-5. Het deed Haarsteeg vooralsnog niets. Een schot van Timmy op aangeven van Jelle ging maar net over. Een prachtaanval vanaf Vince op Jelle en door naar Timmy strandde op de keeper. Een nog mooiere aanval van Timmy op Kay kwam bij Jelle die verwoestend uithaalde maar helaas de lat trof.

Achterin bij Haarsteeg was de concentratie even weg. Het bang met de kont naar de bal draaien en het misperen is eigenlijk te kinderachtig en nergens voor nodig. Gelukkig had "the man of the match" Timmy het laatste woord. Uit een corner van Jelle greep de doelman mis en moest dat beboeten met een gortdroge knal in het netje. (1-6)
 

Verslagen

Terug naar boven