21 april vv Haarsteeg JO11-1-Baardwijk JO11-1

Haarsteeg JO11-1
Baardwijk JO11-1
21-04-2018
5 - 3

Basis spelers:

Scheidsrechter:   Zelf Fluiten (Scheidsrechter)
2018-04-21 Haarsteeg JO11-1 - Baardwijk JO11-1 (5-3)

De vraag was of de mannen van JO11-1 voldoende waren gerecupereerd van een avondje Wolluk op stelten zetten. Vandaag moest aangetreden worden tegen de leeftijdgenoten van Baardwijk uit Waalwijk en het moet gezegd worden dat Haarsteeg er vooralsnog fris en fruitig uit zag.

Vanaf de aftrap trok Haarsteeg meteen ten strijde en er kwamen wat kansjes maar door het laten lopen van een tegenstander kreeg Baardwijk een enorme kans de score te openen. Helaas voor hen stak Vince weer in een bloedvorm en redde bekwaam. Na een knappe aanval kwamen de gasten toch op 0-1.

Tijd voor Haarsteeg om een tandje bij te schakelen. Onder aanvoering van de excellerende Teun kwam Haarsteeg steeds dichter bij het vijandelijke doel en na een pracht rush waarbij Teun zichzelf vrijspeelde was de 1-1 een feit.
Na goed doorzetten van Stijn kwam de bal bij Olivier die eerst nog een mannetje moest uitspelen en daarna de 2-1 binnen schoot. De ijverige Timmy had een groot aandeel in de 3-1. Vanaf links werd Teun in stelling gebracht. (3-1). Teun en ook Jelle kregen nog kansen, maar die ballen gingen over.

Af en toe kwam Baardwijk er uit en Haarsteeg kwam goed weg nadat uit een hoekschop de paal zijn dienst deed.
Hierna volgde de mooiste aanval van de wedstrijd. Een uitrol van Vince op Tim, een paar korte stappen gevolgd door een fluwelen pass op Timmy die beheerst de 4-1 langs de boomlange doelverdediger knalde.

Na de limonade startte Baardwijk furieus. Vince moest diverse malen handelend optreden. Haarsteeg breidde zijn voorsprong echter uit na een verre uittrap van Vince op Timmy die zich geen moment bedacht (5-1)
En hierna vielen ze bij Haarsteeg in slaap. Het late avondje RKC had toch zijn tol geëist. Na lullig uitverdedigen kwam Baardwijk op 5-2 en na een bijna wekelijks in te calculeren Danoontje kwam Baardwijk zelfs op 5-3 en het werd bekant nog erger toen er weer vóór de man werd verdedigd. Het werd nog billen knijpen ook. Gelukkig haalde Haarsteeg zuchtend en steunend de eindstreep.

Op basis van een geweldige eerste helft een meer dan verdiende overwinning. 
 

Verslagen

Terug naar boven