24 maart 2018 FC Engelen JO11-1- vv Haarsteeg JO11-1

FC Engelen JO11-1
Haarsteeg JO11-1
24-03-2018
3 - 4

Basis spelers:

Scheidsrechter:   Afgeschermd
2018-03-24 FC Engelen JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (3-4)

Gestoord door de Siberische kou moesten de mannen van Haarsteeg JO11-1, 2 weken wachten voordat ze opnieuw hun kunsten konden tonen.

Onder het motto: "dan heb je nog een hele dag voor je" , werd er al om 08.30 uur afgetrapt. Haarsteeg begon meteen vol in aanval met 6 spelers die maar één dingen wilden….scoren!
En dat deed FC Engelen al in minuut één ! Na de eerste de beste afgeslagen aanval stonden drie Engelen volkomen vrij voor Vince en die had geen schijn van kans. (1-0)

Gelukkig werd achterin snel orde op zaken gesteld en kon Haarsteeg doen waar ze goed in zijn, gewoon ballen. IJverige Olivier kreeg een dot van een kans na een perfecte pass van Kay en even later weer, maar de goede doelman lag steeds in de weg. In deze fase speelde Haarsteeg een puike partij. Even werd het schrikken toen Daan, gewoontegetrouw, teveel hooi op zijn vork nam waarna Engelen weer richting Vince denderde. Gelukkig was Vince deze ochtend in zeer goede doen en redde ten kostte van een hoekschop. Ineens was de organisatie pleiten, het bleef gevaarlijk voor het Haarsteegse doel, reddingen, bal op de paal, bal net naast, dit kon niet goed blijven gaan.

Een verre uittrap van Vince kwam via Olivier bij de weer opkomende Daan die in een klap uithaalde en van afstand de 1-1 tot stand bracht. Hierna gingen alle remmen los. Jelle, amper 30 seconden in het veld kon na een mooie assist van Olivier alleen op de keeper af lopen om die met een droge schuiver in de linker benedenhoek het nakijken te geven (1-2) Na een mooie pass van Teun was het de beurt aan Olivier (1-3) En het werd nog erger voor Engelen toen Olivier vanaf links doorzette en de bal dacht in te tikken. Bij een uiterste poging dat te beletten trapte een verdediger pardoes in eigen goal. (1-4)

Kwee nie wat ze in de limo hadden gestopt, maar na rust lukte niets meer. Gelukkig stond Teun daar vooralsnog zijn mannetje en had Tim van Loon zijn oude niveau weer te pakken anders zou Haarsteeg overlopen worden. Een onverwacht schot vanaf de middellijn trof doel. (2-4) Even later lag de 3-4 erin toen er weer te laks (lees bang, rug naar de bal) werd verdedigd. Genoeg is genoeg dacht Haarsteeg en met hun laatste stuiptrekkingen kregen ze zelfs nog wat kansen. Olivier ging voor own glory terwijl er een paar man vrij stonden en ook een bal van Timmy ging net over.

Al met al een zeer spannende wedstrijd geleid door een prima scheids.

 
 

Verslagen

Terug naar boven