2018-10-11 Haarsteeg JO12-1 - Unitas J012-1 (2-5)

Haarsteeg JO12-1
Unitas JO12-1
10-11-2018
2 - 5

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
2018-10-10 Haarsteeg JO12-1 - Unitas JO12-1 (2-5)

Op de schemerige Priemsteeg begon Haarsteeg voortvarend met twee kansjes voor Dinan.

Maar dat Unitas geen misselijke tegenstander is bewezen ze al snel. Twee waarschuwingsschoten vlogen net over voordat de 0-1 er in geprikt werd. Een mooie aanval gevolgd door een venijnig schot
kon door Vince amper gestopt worden. In de rebound had hij geen kans.
Niet ingrijpen achterin leidde tot de 0-2. Haarsteeg bleef loeren op de tegentreffer. Een prima aanval opgezet door Joris en Tim bereikte Dinan die net een teentje te kort kwam. As tie net wat grotere voeten had zou hij de 1-2 gemaakt hebben. Maar as as meel was aten we elke dag wel pannenkoeken.

Haarsteeg deed er alles aan om terug in de wedstrijd te komen. Uit een hoekschop kopte Olivier tegen de lat en een schotje van Jelle had geen kracht genoeg om Unitas echt pijn te doen. Kans op kans stapelde zich op. Olivier raakte na goed doorzetten de paal en bij een mooie voorzet op Kay lag de bal voor het binnenschieten. Met 0-2 ging Haarsteeg de rust in om hierna door te gaan met waar het gebleven was; die knikker moest het netje in en dat gebeurde niet. Haarsteeg verspeelde zeeën van tijd met het te langzaam indribbelen en het nemen van vrije trappen en dat gaf Unitas de tijd te hergroeperen. Erger nog, Unitas kwam op 0-3 na niet goed opletten achterin.

Dinan bracht, na goed doorzetten de hoop toch weer even terug (1-3) maar Unitas bleef goed combineren en kregen de kansen op een presenteerblaadje aangeboden. Vince moest een paar keer zijn klasse tonen echter op een afstandschot had hij geen verweer. Bij Haarsteeg zonk de moed in de schoenen en na weer open huis achterin werd het zelfs 1-5. Daan, die tussendoor een blessure had en even naar de kant moest, kwam weer terug in de ploeg en verzilverde meteen een mooie steekpass van Mark. (2-5) Vlak voor het eindsignaal moest Vince nog even zijn kunsten tonen en deed dat met verve.
 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven