10 maart 2018 OJC Rosmalen JO11-2 - Haarsteeg JO11-1 (1-2)

OJC ROSMALEN JO11-2
Haarsteeg JO11-1
10-03-2018
1 - 2

Basis spelers:

2018-03-10 OJC Rosmalen JO11-2 - Haarsteeg JO11-1 (1-2)

Weer een paar maandjes ouder, wat centimeters gegroeid en sommige met een nieuwe haarcoupe, trad Haarsteeg aan tegen OJC dat vorig jaar op de elfde van de elfde nog met 5-3 had gewonnen.
Onder leiding van de uitstekende lady referee Jeske Walboomers ging Haarsteeg voortvarend van start.
Uit een hoekschop dacht Daan te scoren, maar de doelman tikte hem over de lat. Alhoewel het een beetje slordig speelde, was Haarsteeg in de eerste 10 minuten heer en meester. Het deelde wat speldenprikjes uit maar kwam vooralsnog niet tot scoren.

En dan vanuit het niets ineens een schot van OJC dat boven de zwevende Vince op de lat spatte en in de rebound werd naast geschoten. Even paniek achterin want ook een kopbal vanuit een corner ging rakelings over. Hierna was het weer de beurt aan Haarsteeg. Een lange rush van Tim, die Jelle aan de zijkant vond. Jelle met een pracht voorzet op Kay die de bal meteen nam en ziedend hard achter de keeper in het net zag verdwijnen. (0-1)

Na de rust ging Haarsteeg op de zelfde weg door. Joris kreeg twee uitstekende kansen maar de keeper lag beide keren in de weg. Ook Jelle was dichtbij, zijn schot werd weer door de uitstekende doelman gepareerd waarna Olivier alsnog de kans kreeg om raak te schieten, maar hij wilde er niet in. En wanneer je zelf niet scoort doet de tegenstander dat wel; zomaar, ineens 1-1.
Met nog een paar minuten te gaan werd Daan ingebracht voor wat meer oorlog voorin en dat betaalde zich uit.
Op links won Olivier het gevecht om de bal en passte op Timmy die Daan vrij zag staan die daarna met een droge knal de genadeklap uitdeelde. (1-2)
 

Verslagen

Terug naar boven