2017-12-02 Haarsteeg JO11-1 - Den Dungen JO11-1 (2-1)

Haarsteeg JO11-1
Den Dungen JO11-1
02-12-2017
2 - 1

Basis spelers:

2017-12-02 Haarsteeg JO11-1 - Den Dungen JO11-1 (2-1)

Het was mistig met een temperatuurtje van -3 aan de Priemsteeg. Niet echt lekker maar het is pas koud als een ijsbeer om mijn jas vraagt. Wel een mooie gelegenheid voor de mannen van JO11-1 om de talrijke klappertandende toeschouwers te verwennen met hartverwarmend voetbal.

Onder leiding van een fluitloze scheids werd op het gladde veld door Haarsteeg afgetrapt met het vizier gericht op het doel van Den Dungen. De eerste kans kwam voor Olivier maar de goede doelman kon nog redding brengen. Echter lang hoefde men niet te wachten op de eerste goal. Het was de weer hardwerkende Timmy die zelf de aanval opzette en afrondde met een droge knal in de linker benedenhoek. (1-0) Haarsteeg bleef doorstomen en de kansen kwamen. Weer een schot van Timmy ging net naast. Ook Olivier kreeg wat mogelijkheden, maar de scherpte ontbrak vanmorgen.

Den Dungen liet af en toe zien dat ze niet voor niets een paar plaatsen hoger op de ranglijst stonden maar hadden eigenlijk niet veel te vertellen mede door sterk spel van Teun en Daan en als slot op de deur de uitstekend presterende Vince.

Na de koude ranja hetzelfde beeld als in de eerste helft. Een ver schot van Teun ging rakelings langs, een mooie pass van Stijn bereikte Jelle, maar die had iets teveel tijd nodig. Den Dungen ging nu ook wat feller spelen maar Haarsteeg gaf vooralsnog geen krimp. Door het gladde veld en het felle spel aan weerskanten vielen de mannen als bosjes. Gelukkig doet vallen geen pijn, maar het neerkomen wel zeker wanneer je alleen op Vince denkt af te lopen.

Bij een van de vele hoekschoppen van Haarsteeg kwam de bal voor de voeten van Joris die meteen uithaalde en met zijn eerste competitiedoelpunt geschiedenis schreef. En wij waren erbij, 2 december 2017. (2-0)

Haarsteeg verzuimde de voorsprong uit te bouwen en gaf Den Dungen de kans iets terug te doen. Het niet meeverdedigen van de voorwaartsen werd afgestraft (2-1). En bijna was het in de allerlaatste minuut nog misgegaan ook. Gelukkig werd de bal naast gepeerd.

Tot grote schrik stond er 's-avonds ineens 0-8 genoteerd, per abuis een foutieve uitslag ingevuld. Maar de mannen hadden deze koude morgen toch echt 2-1 op het scorebord gevoetbald.
 

Verslagen

Terug naar boven