2017-11-21 Haarsteeg JO11-1 - BVV / Timmermans Infra JO11-1 (9-5)

Haarsteeg JO11-1
BVV/Timmermans Infra JO11-1
21-11-2017
9 - 5

Basis spelers:

2017-11-21 Haarsteeg JO11-1 - BVV / Timmermans Infra JO11-1 (9-5)

Na een aantal nederlagen werd het voor de JO11-1 wel weer eens tijd een potje te winnen.

Verlicht door een paar niet lekker afgestelde lampen begon BVV aan de aftrap en meteen was het opletten geblazen voor Vince. Gestrekt naar de grond en de bal klem, prima werk.

Daarna was het afgelopen voor de Bossenaren. Een goede uitbraak op rechts via Jelle met een voorzet op Timmy die de lat raakte was uitstel van executie.
Een schot van dezelfde Timmy belandde tegen Olivier die zich niet bedacht en de bal alsnog intikte (1-0). En toen was het hek van de dam. Olivier zette goed door op links en de 2-0 lag er ook in.

Een minuut later was het weer raak. Een simpel tikkie van Olivier langs de keeper (3-0). Uit een voorzet van Jelle werd het 4-0 door Olivier. Bijna had Teun de vijfde er in, maar uit de hoekschop van Jelle mikte hij op de lat. Niet getreurd; Teun haalde zijn gram door na goed opkomen meteen maar hard in te pegelen. Uit een draai scoorde Timmy fraai de 6-0 en nadat Kay de lat had laten trillen was het Stijn die de ruststand op 7-0 bracht. So far so good.

Haarsteeg dacht dat de wedstrijd gespeeld was en vergat dat er ook nog iets als een 'tweede helft ' bestaat althans daar leek het op.

Na een mispeer van Teun moest Vince een tegentreffer incasseren (7-1). BVV rook lont. Vince kon in eerste instantie nog redding brengen, maar door het geklojo achterin kwam BVV mooi op 7-3. Haarsteeg speelde op dat moment wel heel erg labberlottig om maar eens een oud-Hollands woord te gebruiken.

Gelukkig werd het snel 8-3 na goed doorzetten van Olivier. En weer kwam BVV terug middels een mooie harde knal waar voor Vince geen houden aan was (8-4). Na snel oprukken van Daan met een passje op Olivier kwam Haarsteeg op 9-4. Hierna moest Vince nog een paar reddingen verrichten op vrij kansen voor BVV maar op het laatste schot had hij geen antwoord, 9-5.
 

Verslagen

Terug naar boven