RESPECT voor JO15-4

Tijd 13:00
Thuis Haarsteeg JO15-4
Uit BVV/Timmermans Infra JO15-3
Scheidsrechter Treuren, Peter… (+1)
Eindstand 3 - 2
15 november 2017 door Inge Kivits

Diep…. diep respect voor de spelers van Haarsteeg JO15-4

Afgelopen weekend was er een belangrijke thuiswedstrijd tegen BVV- JO15-3. De wedstrijd begon en binnen een kwartier stonden wij voor met 1-0, dit tot zeer grote ergernis van BVV.

Daar de officiële scheidsrechter een correcte manier had van fluiten werd ook dit door BVV niet gewaardeerd met als gevolg scheldpartijen tegen onze spelers alsook tegen de scheidsrechter.

De woorden en ziektes zal ik niet herhalen maar daar er twee spelers bij zijn die hiermee te maken hebben gehad vond ik het toch echt…echt vervelend. Ook afschuwelijk voor hun ouders en familieleden die deze scheldwoorden tegen de kinderen maar aan moesten horen. Vooral de keeper moest het ontgelden.

Daarom….. diep RESPECT…….voor onze jongens die, door goed optreden van hun aanvoerder, elkaar steunden om niet in te gaan op deze scheldpartijen en laaghartige woorden.

Bij deze ook dank aan:

• De trainer Pierre omdat hij besloot om niet meer te wisselen en zo de rust bewaarde in het veld;
  • De coach Desiree die erbij Haarsteeg op aandrong om een officiële scheidsrechter te laten fluiten;
  • De ouders en toeschouwers die de jongens stimuleerden om rustig te blijven en te blijven voetballen;
  • MAAR ………vooral onze jongens………Die het woord RESPECT uitgedragen hebben.

Voor VV Haarsteeg een team om echt trots op te zijn. Daarom hoop ik dat deze jongens bij elkaar blijven als toonbeeld naar andere clubs, in welke sport dan ook.

We hebben gewonnen met 3-2, maar onze jongens hebben vooral gewonnen op hun gedrag tijdens de wedstrijd CHAPEAU

Een supertrotse moeder.