2017-10-30 FC Engelen JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (5-5) Haarsteeg w.n.s.

FC Engelen JO11-1
Haarsteeg JO11-1
30-10-2017

Basis spelers:

Scheidsrechter:   S.W.S. Lizer
2017-10-30 FC Engelen JO11-1 - Haarsteeg JO11-1 (5-5) Haarsteeg w.n.s.

Twee dagen geleden verloor Haarsteeg nog van Engelen in de competitie en nu voor de beker tapten ze uit een ander vaatje. Beide teams maakten er op maandagavond een waar spektakelstuk van.

O.l.v. de excellerende Teun werkten de mannen keihard voor een goed resultaat. Het scoreverloop was ook bizar. 0-1 , 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 3-3 en net voor rust 4-3 voor Engelen
.
Haarsteeg bleef knokken, kwam tot 4-4 en het werd zelfs 4-5 maar in de laatste minuut kwam Engelen alsnog langszij.

Een serie van drie zenuwslopende strafschoppen moesten de beslissing brengen. Haarsteeg mocht beginnen en zag de eerste pingel gestopt worden maar de volgende twee gingen er onberispelijk in.

Daar Engelen een keer de lat raakte en dus de stand op 2-2 kwam werd de Golden Goal van kracht. Daan achter de bal en raak. De spanning steeg naar een hoogtepunt. Als Engelen zou missen was Haarsteeg door naar de volgende ronde. En Engelen miste omdat de Beer van de Priemsteeg met een wereldredding de bal uit de hoek bokste.

Nadat Vince zich had bevrijd van 250 kilo teamspelers kon het feesie beginnen.

Team en staf gefeliciteerd, dit zijn de wedstrijden waar we graag naar kijken.