2018-11-03 OJC Rosmalen JO12-2 - Haarsteeg JO12-2 (2-0)

OJC ROSMALEN JO12-2
Haarsteeg JO12-1
03-11-2018

Scheidsrechter:   M.M.G. (Rene) deWerdt
2018-11-03 OJC Rosmalen JO12-2 - Haarsteeg JO12-2 (2-0)

Drie weken geleden werd Haarsteeg in de beker geklopt tegen het sterke OJC 12-1, dat toen duidelijk een maatje te groot was voor de boys die het op deze vroege ochtend moesten opnemen tegen OJC 12-2 , dat van de vijf gespeelde wedstrijden er maar eentje gewonnen had, dus een kans om revanche te nemen.

Het begon niet heel sterk. Van begin af aan werden ballen, door verkeerde aannames ingeleverd en na vijf minuten heen-en-weer jojo├źn was het bijna raak toen Haarsteeg de bal verspeelde en Vince nog net redding kon brengen. Twee minuten later was het wel raak nadat Daan door het midden uitverdedigde. (1-0).

OJC werd steeds gevaarlijker. Vince moest een paar keer handelend optreden om erger te voorkomen. Een gevaarlijk genomen hoekschop kon nog net voor de doellijn weggetrapt worden.
Haarsteeg bleef slordig in de opbouw maar kreeg toch zowaar twee minikansjes voor Kay en Dinan.

Uit een hoekschop van OJC belandde de bal op de paal waarna de 2-0 voor het intikken was ware het niet dat Vince fantastisch redde en liggend op de doellijn ook nog eens de rebound pakte . Staande ovatie was zijn deel.
In de tweede helft leek het wat beter te gaan lopen. Een behoorlijke kans voor Dinan na een mooie pass van Timmy had er eigenlijk wel in gemogen en een vlammend schot van de goed doorzettende Max had een beter lot verdiend. Haarsteeg had geluk toen een door Vince verkeerd ingeschatte bal de beide doelpalen raakte maar er niet in ging.

Vlak voor tijd werd Vince met een onhoudbare alsnog gepasseerd (2-0). Jammer, volgende keer beter

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg