2018-10-27 Haarsteeg JO12-1 - Wilhelmina JO12-1 (2-2)

Haarsteeg JO12-1
Wilhelmina JO12-1
27-10-2018
2 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
2018-10-27 Haarsteeg JO12-1 - Wilhelmina JO12-1 (2-2)

Onder het genot van een lekker herfstzonnetje trapte Haarsteeg af voor hun vierde competitieduel nu tegen het altijd lastige Wilhelmina.

Haarsteeg begon goed met wat kansjes voor Timmy, maar ook Wilhelmina was af en toe gevaarlijk. Haarsteeg had geluk toen een 100% kans net naast geschoten werd. Mooie combinaties tussen de weer ijverige Timmy en Olivier gaven Kay wat kansen, maar de scherpte voor het doel ontbrak vandaag. Hierna moest Vince, die de vorm weer te pakken heeft, een paar keer zijn kunsten tonen. Eerst met een fraaie safe naar de hoek en dan klemvast bij een hoog voorgezette hoekschop. Het spel golfde op een neer. Een uitgelezen kans voor Max op aangeven van Olivier ging jammer genoeg net naast.

Haarsteeg kwam eindelijk op 1-0 toen Daan van afstand een poeier losliet die door Olivier met het hooffie werd afgerond . Haarsteeg werd sterker en sterker en had voor rust orde op zaken moeten stellen. De Wilhelmina-doelman en de paal stonden schoten van Timmy en Olivier in de weg. Een scherpe pass van Kay op Dinan was eveneens voor de goalie. Er ontstond wat palaver toen Olivier met een hakkie dacht te scoren en een Wilhelminagast de bal in zijn handen zou hebben genomen. Bij het terugzien van de beelden had de scheids hem wel of niet kunnen geven.

Na de limonade ging Haarsteeg door met waar het gebleven was; aanvallen. En de 2-0 kwam er. Goed doorzetten van Max met een loei van een schot werd half-en-half door de doelman gekeerd, waarna de oplettende Olivier de bal alsnog over de verdedigers in het netje kon lepelen.
Haarsteeg dacht dat ze er nu al waren, maar vanaf dat moment ging er weer van alles mis. Hoekschoppen werden zomaar weggeven, een balletje gewoon aannemen was er niet meer bij, het indribbelen werd te traag uitgevoerd en toen ook nog drie verdedigers achtereenvolgend de bal misten was er voor Vince geen houden meer aan (2-1). Wilhelmina kwam zelfs op gelijke hoogte toen in de defensie meer op de bal werd gelet dan op de tegenstander (2-2). Haarsteeg probeerde nog wel wat terug te doen maar schoten van Dinan en Max waren voor de uitstekende doelman.

Gezien het spelbeeld had Haarsteeg moeten winnen, maar het verval in de tweede helft was wel wat groot.
 

Verslagen

VV Haarsteeg
Priemsteeg 31
5251 CW Vlijmen

073 511 39 26
info@vvhaarsteeg.nl

Copyright 2015
Terug naar boven