2017-05-09 Haarsteeg JO10-1 - FC Engelen JO10-2 (11-1)

Haarsteeg JO10-1
FC Engelen JO10-2
09-05-2017
11-1

Basis spelers:

In de laatste wedstrijd van dit seizoen lieten de kampioenen van Haarsteeg geen spaan heel van FC Engelen. Haarsteeg begon leuk aan de wedstrijd met een kopbal op de lat van Olivier. Na goed uitverdedigen van Stijn belandde de bal bij Olivier die de 1-0 binnenschoot. Een schot van Stijn ging maar net voorlangs. Gaandeweg de eerste helft werd het spel wat minder. Teun, die overal wilde zijn liep zich onnodig de blaren, Tim speelde onder zijn kunnen en Daan was met zijn koppie in een andere wereld. Bij een uitbraak van FC Engelen redde Joris op de doellijn waarna Teun de ontving, even ging struinen en uiteindelijk Olivier de gelegenheid gaf de 2-0 binnen te schieten. Even later zetten de bezoekers een mooie aanval op gevolgd door een schitterend schot . (2-1) 

Het fluitsignaal kwam als geroepen. 

In de rust werd er door de coachen een hartig woordje gesproken. En of dat effect had!

Nu werd er wel goed gevoetbald. Olivier maakte de 3-1 op aangeven van Teun. Stijn had de 4-1 op zijn pantoffel, maar schoot iets te gehaast over. De Engelenkeeper pakte fraai een schot van Olivier, maar na de mooiste aanval van de avond ingeleid door Joris via Teun naar Olivier die Stijn de gelegenheid gaf de 4-1 in te knallen had hij geen schijn van kans.

Olivier maakte ook de 5 en 6-1 waarna het de beurt was aan Teun voor de 7-1. Een mooie actie van Olivier die eerst zijn mannetje uitspeelde en nu met links binnen knalde bracht de stand op 8-1

Een fraaie vrije trap genomen door Tim van Loon 9-1 . Op aangeven van Kay werd het 10-1 door Olivier die, na een verre uitrap van Vince vrij voor de keeper de eindstand op 11-1 bepaalde.

Een fantastisch seizoen met 10 gespeeld 30 punten en een doelpuntensaldo van 65 voor en 8 tegen.

Terechte kampioenen. Well done.
 

Verslagen

Terug naar boven