2018-10-20 Haarsteeg JO12-1 - OJC Rosmalen JO12-1 (0-6

20-10-2018
0 - 6

Scheidsrechter:   M.B. (Martijn) vanEsch… (+1)
2018-10-20 Haarsteeg JO12-1 - OJC Rosmalen JO12-1 (0-6)

De kortste weg naar Europa is het winnen van de KNVB-beker. Na drie gewonnen wedstrijden moest OJC nu aan de beurt zijn om weer verder te komen in het toernooi.
Maar OJC JO12-1 bleek 'different cook' te zijn.

De eerste tien minuten waren nog voor Haarsteeg met een kansje voor Timmy, net naast en een kopbal van Olivier dat door de doelman werd gestopt. Gaandeweg werd OJC sterker en Haarsteeg zwijnde nog toen een bal op de paal ketste. Slap ingrijpen achterin werd even later meteen afgestraft. (0-1)

Olivier had de gelijkmaker op zijn schoen, maar de doelman met behulp van een extra handje konden redding brengen. Gelukkig stond Vince een paar keer goed op zijn post anders was OJC voor rust nog verder uitgelopen.

Na de onderbreking maakte Haarsteeg het OJC zowaar nog even moeilijk. Een paar uitstekend genomen hoekschoppen van Timmy zaaiden onrust en dat waren meteen de laatste wapenfeiten voor het OJC-doel. Vince moest volop aan de bak toen er achterin toch weer door het midden werd uitverdedigd maar op een hard schot na een fraaie aanval had hij geen kans. (0-2).
Haarsteeg ging panikeren. Een poging een bal eenvoudig weg te werken belandde voor de voeten van een OJC -aanvaller (0-3) Ook de 0-4 werd te gemakkelijk weggegeven.
Voorin kreeg Timmy na goed doorzetten nog wel een kansje, maar ook dit keer was de doelman bij de les. Verder was het al OJC dat de klok sloeg. Uit een hoekschop werd het 0-5 en nadat een verdediger nogmaals werd afgetroefd ook nog eens 0-6.