Sportspreekuur Verzorging en Fysiotherapie

Sportspreekuur
VV Haarsteeg vindt het belangrijk dat leden een goed advies en eventueel behandeling krijgen bij een blessure. Hiervoor heeft de vereniging een professionele sportmasseur en fysiotherapeut ingeschakeld voor een sportspreekuur.

Een blessure
Het is goed om bij een blessure advies in te winnen en een eventueel behandelplan op te stellen.

Afspraak maken
Het sportspreekuur is woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur. Tijdens het sportspreekuur kan er een diagnose gesteld worden van de blessure. Aan de hand van deze diagnose kan er een passend behandelplan worden opgesteld. Het sportspreekuur is gratis.

Behandeling
Eventuele behandeling van de blessure is dus ook onderdeel van het behandelplan. De behandeling zal niet tijdens het sportspreekuur plaatsvinden, maar er wordt een aparte afspraak voor ingepland bij de sportmasseur of fysiotherapeut. Voor de behandeling kan een vergoeding gevraagd worden indien de zorgverzekering de kosten niet vergoedt.

Een afspraak voor het sportspreekuur maak je door te bellen met 06-37310578 (ná 18.00 uur).

Patrick van Esch - Stefan van Heist