Sportspreekuur Verzorging en Fysiotherapie

Sportspreekuur

VV Haarsteeg vindt het belangrijk dat leden een goed advies en eventueel behandeling krijgen bij een blessure. Hiervoor heeft de vereniging een professionele fysiotherapeut en sportmasseur ingeschakeld voor advies.

Een blessure

Het is goed om bij een blessure advies in te winnen en een eventueel behandelplan op te stellen.

Afspraak maken

Het sportspreekuur is niet op een vast tijdstip, maar is op afspraak.  Tijdens het sportspreekuur kan er een diagnose gesteld worden van de blessure. Aan de hand van deze diagnose kan er een passend advies of behandelplan worden opgesteld. Het sportspreekuur is gratis.

Behandeling

Eventuele behandeling van de blessure is dus ook onderdeel van het behandelplan. De behandeling zal niet tijdens het sportspreekuur plaatsvinden, maar er wordt een aparte afspraak voor ingepland bij de fysiotherapeut of sportmasseur. Voor de behandeling kan een vergoeding gevraagd worden indien de zorgverzekering deze kosten niet vergoedt.

Een afspraak voor het sportspreekuur maak je door te bellen met:

06-18064218 (Stefan van Heist, fysiotherapeut)

06-37310578 (Patrick van Esch, sportmasseur, ná 18.00 uur)

Waar ben je naar op zoek?

Sportpark: Priemsteeg
Haarsteeg